Το θράσος σας δεν έχει όρια!

Το θράσος σας δεν έχει όρια!

Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και βιώνει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του η διοίκηση του συνεχίζει να κατρακυλάει και άλλο τον σύλλογο κάνοντας να απορούμε πόσο πάτο έχει ακόμα το βαρέλι.

Η ομάδα είναι αποκλεισμένη για μία τριετία στην Ευρώπη, δεν πήρε άδεια και έχει περιορισμό μεταγραφών και με πετσοκομένο ρόστερ αρχίζει με -6 το φετινό πρωτάθλημα. Για όλα αυτά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σιωπά. Δεν έχει πει το παραμικρό στον κόσμο, για όλα τα σοβαρά λάθη, που έχει κάνει , που έχουν φθάσει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας να ξεφτιλίζεται. Η ίδια διοίκηση, όμως, κουνάει το δάκτυλο σε όσους τολμούν και κάνουν κριτική. Σήμερα υπήρξε διαρροή από πλευράς της ΠΑΕ με αφορμή δική μου άποψη για το Δ.Σ, που έγινε με ένα μόνο θέμα την έγκριση της συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας. Και έγραψα χαρακτηριστικά, ότι δεν είναι δυνατόν την στιγμή, που η ομάδα καίγεται για άλλα θέματα να γίνεται ένα Δ.Σ, για ένα τυπικό θέμα, που μπορεί να αποφασιστεί και δια περιφοράς, ή θα μπορούσε να έμπαινε σαν θέμα ανάμεσα σε άλλα σε προηγούμενο Δ.Σ (στα 32 χρόνια που κάνω ρεπορτάζ δεν θυμάμαι ποτέ να γίνεται Δ.Σ με θέμα την συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδας).

Με αφορμή αυτή την ενυπόγραφη άποψή μου η ΠΑΕ πήρε θέση και είπε ότι είναι ακατανόητο να ασκείται κριτική ακόμα και για μία τυπική διαδικασία. Και ακόμα γράφτηκε, ότι οι όποιες κριτικές πρέπει να γράφονται ενυπόγραφα. Αυτό το τελευταίο το ξεπερνάω, διότι εγώ πάντα βάζω την υπογραφή μου και χωρίς να έχει ευθύνη ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Σάλτας, νόμιζαν στην ΠΑΕ, ότι αυτό που αναδημοσιεύτηκε στο leoforos.gr από την ΠΡΑΣΙΝΗ όπου είχε την δική μου υπογραφή, ήταν ανυπόγραφο. Μικρό το κακό για αυτό, ας πούμε δεν το πρόσεξαν. Το να λένε οι άνθρωποι, όμως, που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο σημερινό χάλι, ότι είναι ακατανόητο να ασκείται κριτική για μία τυπική διαδικασία, δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος.

Δείχνει, ότι αυτοί, που διοικούν, αυτοί που βρίσκονται στο Δ.Σ για να παίρνουν κάποια σημαντικά χρήματα (την στιγμή, που υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι για μήνες ), η δεν ξέρουν τι τους γίνεται, η απλά στοχοποιούν όποιον τους κάνει κριτική, προσπαθώντας να βουλώσουν στόματα, για να διατηρηθούν στις καρέκλες τους και να μην χάσουν το …μέλι. Ελα ντε, όμως, που το στόμα μου δεν βουλώνει και όσο θα έχω βήμα, από όπου το έχω θα λέω αυτό, που πιστεύω και θα καυτηριάζω , ότι τραγικό γίνεται σε αυτή την ομάδα.

Καλό, λοιπόν, θα είναι εσείς εκεί στην ΠΑΕ αντί να κουνάτε το δάκτυλο στους δημοσιογράφους, να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, να κάνετε μία φορά στην ζωή σας αυτοκριτική και να αποχωρήσετε, διότι ο κόσμος και ο σύλλογος δεν ΣΑΣ αντέχει άλλο. Εστω και τώρα αναγνωρίστε τα τεράστια λάθη, που έχετε κάνει και παραιτηθείτε.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved