Ο Πασκουάλ έκανε ήδη το… 8-1

Ο Πασκουάλ έκανε ήδη το… 8-1

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την «πράσινη» νίκη του Καταλανού τεχνικού επί του Ντέιβιντ Μπλατ

Πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Σπουδαία. Και δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό που λέμε. Η μεταγραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, είναι πολλά περισσότερα από μια απλή μεταγραφή. Πολλά περισσότερα από μια μεταγραφή από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι πρωταθλητές με την επιτυχία τους να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τον διεθνή παίκτη κατάφεραν ταυτοχρόνως να κάνουν πιο δυνατή την ομάδα τους, να κάνουν ακόμα πιο έντονο το ελληνικό τους στοιχείο και παράλληλα να αποδυναμώσουν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους. Με έναν… Παπαπέτρου, δυο τρυγόνια.

Πάμε να ξετυλίξουμε τώρα το κουβάρι. Με το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου, στον Παναθηναϊκό παρακολουθούσαν την υπόθεση. Χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό. Μόνο… παραμύθια δεν ήταν όσα λεγόντουσαν πως οι πρωταθλητές θα έκαναν την κίνησή τους αποκλειστικά και μόνο εάν και εφόσον οι δύο πλευρές τα «έσπαγαν».

Όπως και έγινε… Παπαπέτρου και Ολυμπιακός δεν συνέχισαν μαζί, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κινούνται άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς την πλευρά του παίκτη. Οι τελευταίες ώρες ήταν κομβικής σημασίας με την διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ προσωπικά να πιάνουν… δουλειά.

Ο προπονητής των «πράσινων» είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Ιωάννη και να του εξηγήσει τα πάντα. Πόσο πολύ πιστεύει σε αυτόν, τι θέλει να κάνει με τον ίδιο, ποιος θα είναι ο ρόλος του και πως θα τον χρησιμοποιεί. Και αυτή η ξεκάθαρη κουβέντα του Πασκουάλ ήρθε σε άμεση σύγκριση με τα όσα είχε ακούσει μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ είχε ζητήσει από την διοίκηση του Ολυμπιακού να μείνουν στο ρόστερ και οι δύο «Παπ».

Μάταια όμως… Μετά το αγωνιστικό 7-1 του Καταλανού επί του Αμερικανοισραηλινού, ήρθε τώρα και η 8η νίκη. Η εύκολη ανάγνωση: Ο Παπαπέτρου είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό. Η σύνθετη ανάγνωση: Ο Παπαπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα «πράσινα» project. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία για την ηλικία του, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει το ταβάνι του. Με τον Πασκουάλ στο «τιμόνι» και τις… παλιοσειρές του Παναθηναϊκού ο Παπαπέτρου μπορεί να κάνει άμεσα την διαφορά. Οι Έλληνες του «τριφυλλιού» είναι εκείνη που θα του κάνουν εύκολη την μετάβαση από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ με τον Έλληνα παίκτη να απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης σύσσωμου του κόσμου του Παναθηναϊκού.

ΥΓ1: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Καλάθη. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Γιατί τόσα λεφτά σε παίκτη που δεν ξέρει να σουτάρει; Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρίσκει με τον Καλάθη. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: «Έγκλημα» να χαθεί αυτός ο παίκτης. Ο Παναθηναϊκός «χωρίζει» με τον Παππά. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Απαράδεκτο να τον αφήνουν να φύγει. Ο Παναθηναϊκός κοντά στο να συμφωνήσει με τον Παππά. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Πολύ ασχοληθήκαμε με τον Παππά. Φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να παίρνει τον Λάσμε. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Έπρεπε να τον έχουν «κλείσει» χθες. Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον Λάσμε: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Θέλουμε και Final-4 με το 37χρονο; (ούτε την ηλικία δεν πετυχαίνουν). Για να μην το πλατιάζουμε κι άλλο γιατί μπορεί να πάει μέχρι.. αύριο αυτή η κουβέντα. Καλό θα ήταν να μείνουμε όλοι ήρεμοι, ψύχραιμοι και να περιμένουμε να δούμε την τελική εικόνα της ομάδας. Είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε δεν ξέρετε καλύτερα από τον Πασκουάλ και από τον Γιαννακόπουλο. Ούτε εσείς, ούτε εμείς. Άλλωστε, όπως έχει πει και μια ψυχή «Ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος είναι ανώτερος του καλύτερου δημοσιογράφου».

ΥΓ2: Προσωπική άποψη. Δεν είναι θεμιτό να βάζουμε τον Παναθηναϊκό σε διαδικασία σύγκρισης με τον Ολυμπιακό. «Αυτοί κάνουν αυτό, εμείς κάνουμε εκείνο». Αλλά… Δε γίνεται ρε μάγκες ο Ολυμπιακός να ανακοινώνει παίκτες… άγνωστους (μπορεί να αποδειχθούν παιχταράδες) και να μην ανοίγει μύτη και εμείς να κάνουμε ιστορίες, για τον Νικ, τον Παππά, τον Λάσμε και τους υπόλοιπους.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved