Μαρίνο σε ευχαριστούμε και στο επανιδείν!

Μαρίνο σε ευχαριστούμε και στο επανιδείν!

Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του Παναθηναϊκού από πλευράς συνθηκών ολοκληρώθηκε. Δεν μιλάω για βαθμολογική συγκομιδή, διότι οι βαθμοί, που μάζεψε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο είναι 40 και όχι 32 ,η 29 με τις αφαιρέσεις βαθμών και την περσινή ποινή από την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με ευθύνη της διοίκησης του Αλαφούζου και των συνεργατών του μία χρονιά, που άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς εξελίχθηκε καταστροφικά για την ομάδα. Εξωαγωνιστικά έγιναν τόσα πράγματα, που αν δεν ήταν ο Ουζουνίδης και οι παίκτες, η ομάδα θα είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά. Ο Μαρίνος άντεξε παρά τις αντίξοες συνθήκες, που βίωσε, που όμοιες συνθήκες δεν έχει βιώσει στο παρελθόν προπονητής του Παναθηναϊκού. Και όπως αναμενόταν μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει στην ομάδα, από την στιγμή, που δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα και η διοίκηση είναι αυτή, που ένα χρόνο τώρα, άλλα έλεγε στον Μαρίνο και άλλα έκανε. Σε αυτό το αντίο στον Μαρίνο όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να του πούμε ευχαριστώ για διάφορους λόγους. Πάμε λοιπόν.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι έβαλες το συναίσθημα πάνω από τον επαγγελματισμό, παρέμεινες στην ομάδα, παρά τον πόλεμο που δέχθηκες και έσωσες τον Παναθηναϊκό από τον αγωνιστικό αφανισμό.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι κράτησες τους παίκτες και τους αντιμετώπισες, σαν να είναι παίκτες μίας ομάδας, που λειτουργεί με κανονικές συνθήκες.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι ποτέ δεν το έπαιξες Παναθηναϊκάρας, ποτέ δεν προέβαλες το εγώ, παρά μόνο το εμείς και αποδείχθηκες ότι είσαι Παναθηναϊκός στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως κάποιοι στην διοίκηση, που έχουν παίξει και μπάλα (και έχουν ξεφτιλίσει το όνομά τους).

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι ήσουν από την αρχή αληθινός και κρυστάλλινος και αποκάλυψες το ψέμα, που έφθασε την ομάδα σε αυτή την εξαθλίωση και τις αφαιρέσεις βαθμών, που γίνονται ακόμα και σήμερα.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι στην διάρκεια της χρονιάς έβαλες από την τσέπη σου χρήματα, για να πληρωθούν υπάλληλοι και ποτέ αυτό δεν το είπες, αλλά το κράτησες μέσα σου. Και με την κίνηση αυτή έμειναν στην ομάδα και άνθρωποι, που δεν είναι πρωταγωνιστές, αλλά απαραίτητοι, για την προπόνηση και τα αποδυτήρια.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι σου τράβηξαν το χαλί αρκετές φορές, για να φύγεις, αλλά εσύ εκεί έμεινες μέχρι τέλος και δεν τους έκανες την χάρη.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι αρνήθηκες να πας σε άλλη μεγάλη ομάδα, όταν σου έκανε πρόταση στις αρχές της σεζόν και μετά την ξαφνική αποχώρηση Αλαφούζου, όταν όλα φαινόντουσαν μαύρα στην ομάδα.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι υπήρχαν παιχνίδια, κυρίως πέρυσι αλλά και στον πρώτο γύρο φέτος, όπου με τους παίκτες, που έχουν φύγει πλέον, είδαμε πολύ καλή μπάλα.

Αυτά για τον τεράστιο μάγκα και προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, που μαζί με τον Γιάννη Κυράστα είναι οι δύο κορυφαίοι προπονητές στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού. Μην ρωτάτε αν υπάρχει πιθανότητα να μείνει ο Μαρίνος. Ο –τσακωμένος με την αλήθεια- Βασίλης Κωνσταντίνου εδώ και δύο μήνες λέει, ότι θα του κάνει πρόταση και ακόμα… την κάνει . Αλλά πώς να την κάνει ; Ένα κάρο ψέματα έλεγε στον Ουζουνίδη ο Κωνσταντίνου ένα χρόνο και το θάψιμο πίσω από την πλάτη του ήταν καθημερινό. Και από την άλλη θα ήταν τρελός ο Μαρίνος να έμενε στην ομάδα με τις σημερινές συνθήκες.

Εξάλλου ποιος Ουζουνίδης τώρα; Ο Κωνσταντίνου έχει μιλήσει με τον Σάκη Τσιώλη και τον έχει έτοιμο αν τελικά δεν ευοδωθεί ο γάμος με τον Γιώργο Δώνη (μακάρι να είναι αυτός που θα έρθει), που ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα και δεν θα πει το ναι (στην πρόταση που του έκανε ο Αλαφούζος), αν δεν βεβαιωθεί, ότι δεν θα υπάρχει μαζική αποχώρηση παικτών και ότι οι παίκτες θα πληρωθούν στην ώρα τους.

Υγ: Θυμηθείτε το. Ο Μαρίνος έφυγε, αλλά θα ξανάρθει στον Παναθηναϊκό, όταν θα υπάρχει υγεία στην διοίκηση και θα υπάρχουν άνθρωποι με όραμα και πλάνο και με στόχο να κάνουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Για αυτό στον Μαρίνο λέμε καλή συνέχεια, όπου και αν πάει και στο επανιδείν!
Υγ2: Δεν βλέπω κανέναν Παϊρότζ ακόμα. Βλέπω τον Αλαφούζο να κανονίζει την επόμενη ημέρα και ίσως αυτό να είναι και οριστικό μετά τις 30 Ιουνίου αν δεν υπάρξει οριστική συμφωνία.

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved