Μαρίναρε μόνο ΕΣΥ!

Μαρίναρε μόνο ΕΣΥ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη με το άνετο 3-0 επί του Πανωνίου, που μπήκε να παίξει τελικό (όπως έλεγαν Γρηγορίου και παίκτες) και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τους… κατάπιε με συνοπτικές διαδικασίες και με δύο υπέροχα γκολ (μέσα σε τρία λεπτά)από τον Λουτσιάνο και τον Λουντ.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε, πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, αλλά… κάποιοι στην διοίκηση… τόλμησαν να σκεφτούν την διακοπή συμβολαίου του επειδή είχε πάθει ρήξη χιαστών και… παίρνει πολλά βάση συμβολαίου, αφού και αυτός απλήρωτος είναι. Το τρίτο γκολ προς το τέλος του αγώνα ήταν απλά η επιβεβαίωση της ανωτερότητας του Παναθηναϊκού και άλλο ένα γκολ υπέροχο σε δημιουργία (Γιόχανσον) και εκτέλεση (Μολίνς).

Πέρα από τη νίκη τη σημερινή, που είναι μόνο για το γόητρο, αφού η διοίκηση με το να μην πληρώνει τον Βέμερ αφαιρεί από την ομάδα τη δυνατότητα να πάρει την πέμπτη θέση και να σβήσει φέτος την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού θα σταθώ στο πρόσωπο της χρονιάς σε αυτόν που οφείλουμε, όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έχω να πω τα εξής αναφερόμενος στον Μαρίνο:

Μόνο ΕΣΥ θα κράταγες τα αποδυτήρια με τόσα προβλήματα και θα παρουσίαζες μία ομάδα στο γήπεδο, που δίνει και την ψυχή της για τη νίκη.

Μόνο ΕΣΥ θα έπαιρνες από τον κάθε παίκτη το 100% παρότι είναι και απλήρωτοι και ξενερωμένοι από αυτά, που ζουν φέτος και τα εγκλήματα της διοίκησης.

Μόνο ΕΣΥ θα έτρωγες τέτοιο εσωτερικό πόλεμο και θα κοίταγες την δουλειά σου, κλείνοντας τα αυτιά σου και απαντώντας στο γήπεδο.

Μόνο ΕΣΥ θα μάθαινες Σεπτέμβρη μήνα από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, ότι ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος φεύγει και θα έμενες να παλέψεις και όχι να φύγεις, όπως θα έκαναν άλλοι στην θέση σου.

Μόνο ΕΣΥ θα έβλεπες το ρόστερ να αλλάζει πέντε φορές στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά θα έφτιαχνες τόσες φορές… καινούργιες ομάδες και θα παρουσίαζες ΟΜΑΔΑ στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο ΕΣΥ θα έδινες χαμόγελο σε έναν πληγωμένο κόσμο του Παναθηναϊκού με εμφανίσεις και νίκες της ομάδας, αλλά και με την αξιοπρέπεια , που έχει η ομάδα σχεδόν σε όλα τα ματς.

Μόνο ΕΣΥ (μαζί με τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα) έχεις τόσο καθολική αποδοχή –σαν προπονητής-από τον κόσμο του Παναθηναϊκού , που ξέρει ποιος κρατάει την ομάδα και δεν επηρεάζεται από τις… γραφίδες, που όλο τον χρόνο σε έκραζαν… (αυτές οι… γραφίδες θα λένε σήμερα ότι πανηγυρίζουν επειδή κέρδισαν τον Πανιώνιο).

Μόνο ΕΣΥ θα έβγαζες την μισή χρονιά χωρίς κλασικό φορ, λόγω αποχωρήσεων και τραυματισμών και παρόλα αυτά θα έβρισκες και πάλι την λύση χρησιμοποιώντας την αποκάλυψη Χρήστος Δώνης στην θέση αυτή.

Μαρίνο μόνο ΕΣΥ θα έσωνες την ομάδα αγωνιστικά με τα όσα έχουν γίνει φέτος και στο γήπεδο θα είχες 40 βαθμούς , που βγάζουν την ομάδα σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη (άρα και στο σβήσιμο της ποινής αν δεν υπήρχε το -5).

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΡΙΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

ΥΓ1: Ο Ζαμάνης πήρε μία απάντηση στο γήπεδο από τον προπονητή , που τον έκανε μάγκα όταν δούλευε στον Πανιώνιο, αλλά αυτός όντας αχάριστος τον κατηγορεί. Όχι ότι ο Μαρίνος ασχολείται ιδιαίτερα , αλλά στο γήπεδο φαίνεται η αλήθεια.
ΥΓ2: Ο Στράτος Φαφαλιός, γνωστός μάνατζερ, που όλο τον χρόνο θάβει δεξιά και αριστερά τον Μαρίνο (μέχρι και στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ under 17 για τον Μαρίνο έλεγε) και ο Βασίλης Κωνσταντίνου τον είχε συνομιλητή του στην διάρκεια της χρονιάς κα μαζί έλεγαν διάφορα κατά του Μαρίνου, σήμερα πρέπει να νοιώθει διπλή… πίκρα. Στράτο χαιρετίσματα από τον Μαρίνο και πάντα τέτοια….
ΥΓ3: Μία εφήμερη χαρά απόψε και πάλι αγωνία από αύριο. Εύχομαι και ελπίζω μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, να έχει γίνει η αλλαγή ιδιοκτησίας, διότι δεν αντέχουμε άλλο. Κανείς!

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved