Έφτασε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ διπλό!

Έφτασε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ διπλό!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, την διαιτησία που στάθηκε στο… ύψος των «περιστάσεων» και το Βελιγράδι που πλέον περνάει από την Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να «κρατήσει» αλώβητη την έδρα του, να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας, να κάνει το 2-0 και να φτάσει μια… ανάσα από το Final-4 του Βελιγραδίου. Πλέον, όμως, το Βελιγράδι δεν περνάει από το ΟΑΚΑ, αλλά από την Μαδρίτη… Και οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία τους. Την μεγάλη τους ευκαιρία. Να πάρουν το ΜΕΓΑΛΟ διπλό που ψάχνουν όλη την σεζόν. Με εξαίρεση το διπλό στο ΣΕΦ (που είναι ειδικών συνθηκών) ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να «σπάσει» μια μεγάλη έδρα. Και πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν… κατακρίνει γι αυτό. Και τώρα έχει την ευκαιρία του να δώσει απαντήσεις σε όλους και να πάει με… φόρα στο Final-4 της Σερβίας.

Όμως, τι δεν πήγε καλά, τι στράβωσε στο game 2 του ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα… τέρματά του; Με μια πρώτη εύκολη ανάγνωση η τρίτη περίοδος. Οι «πράσινοι» τα είχαν πάει για τρίτο συνεχόμενο ημίχρονο πολύ καλά στην άμυνα, είχαν δεχθεί 36 πόντους, αλλά στην συνέχεια τα… μούσκεψαν. Δέχθηκαν 32 πόντους σε 10 λεπτά και έχασαν την ψυχραιμία τους, την νηφαλιότητά τους και την αμυντικής τους… ισορροπία. Στη συνέχεια τα ριμπάουντ. Οι αριθμοί προκαλούν ζάλη. Μόλις 24 ο Παναθηναϊκός έναντι των 43 της Ρεάλ Μαδρίτης εκ των οποίων τα 16 ήταν επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος της τρίτης περιόδου (του καταστροφικού δεκαλέπτου για τον Παναθηναϊκό) τα ριμπάουντ ήταν 9-31.

Την… πάτησε από τους παλιούς

Τη στιγμή που για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ντόντσιτς ήταν στα ρηχά, εξαιτίας της πολύ καλής άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Λάσο έβγαλε δυο..άσσους από τα μανίκια του. Ρέγες και Κάρολ έκαναν την διαφορά, «χτύπησαν» τον Παναθηναϊκό σε καίρια σημεία, ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντίδραση και σε συνδυασμό με δύο τρίποντα «μαχαιριές» του Τόμπκινς ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Εκδηλώθηκαν στην κόψη του ξυραφιού

Για… το τέλος. Για την.. πινελιά της εικόνας του ματς βρε αδελφέ… Η διαιτησία. Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς και Μπολτάουζερ στο πρώτο μέρος σφύριζαν… χειρουργικά. Χωρίς να προκαλέσουν. Κάποιες φορές όλο και κάτι τους… ξέφευγε, αλλά προσπάθησαν να μην εκτεθούν. Στην συνέχεια και όσο η ώρα πέρναγε και το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού, εκδηλωνόντουσαν όλο και περισσότερο. Σαφώς και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, αλλά έχει καταντήσει αηδία. Και το σημαντικότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει πως πρέπει να τους κερδίσει και αυτός. Και μπορεί. Και το έχει αποδείξει. Και θα το κάνει.

ΥΓ1: Όσο μεγάλος παίκτης είναι ο Ρέγες όλα αυτά τα χρόνια, άλλο τόσο… γελοίος είναι με τις θεατρινίστικες αντιδράσεις του σε κάθε φάση.
ΥΓ2: Μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό ο Πέιν!
ΥΓ3: Κράξτε όλοι τον Τζέιμς τώρα..


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved