Τζόρντι, ήρθε η ώρα σου!

Τζόρντι, ήρθε η ώρα σου!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το κρυφτό του Μπερτομέου που τελειώνει και την ιστορική ημέρα που ξημέρωσε στην Μαδρίτη για την Euroleague.

Τόσο καιρό καλά ήταν. Όσο κράτησε… κράτησε. Ο Τζόρντι Μπερτομέου όλο αυτό του διάστημα έκανε την… πάπια και έπαιζε κρυφτό. Χωμένος στις κρυψώνες του αρνιόταν πεισματικά να βγει στο φως και να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Euroleague. Τόσο καιρό ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής έπαιζε… κρυφτό και είχε αναλάβει ρόλο ενορχηστρωτή στην άνευ προηγουμένου επίθεση και προσπάθεια (αποτυχημένη) εξόντωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Ισπανός βλέπει και στον ύπνο του τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κάθε φορά που έμπαινε στο προφίλ του στο instagram πάταγε F5 ξανά και ξανά και περίμενε το επόμενο post για να κινήσει την (αγαπημένη του πλέον) πειθαρχική διαδικασία.. Αστεία πράγματα, από έναν άνθρωπο, ο οποίος όπως έχει φανεί από την διαδρομή του δεν πήρε ποτέ σοβαρά τον ρόλο του…

Και για να τα λέμε όλα…. Ποιος του έδωσε αυτόν τον ρόλο… Εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίας, σε όλη τη ζωή της διοργάνωσης ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι το αφεντικό. Αποφασίζει και διατάζει. Και αυτό είναι ένα από τα πολλά θέματα που σήμερα θα τεθούν στην σύσκεψη της Μαδρίτης. Και εσείς, όλοι οι… αυλικοί του Μπερτομέου, μην μπερδεύεστε και μην παραπληροφορείτε ξανά και ξανά τον κόσμο. Η σύσκεψη δεν γίνεται για να… τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι ομάδες από το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει να ασχολείται με το instagram μπορεί απλά να τον κάνει follow.

Σήμερα στο κέντρο της προσοχής θα είναι ο ίδιος ο Τζόρντι Μπερτομέου. Σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης θα αναγκαστεί να βγει από την κρυψώνα του, να εμφανιστεί ενώπιον όλων και να δώσει απαντήσεις. Όχι αερολογίες. Απαντήσεις. Για τα οικονομικά δεδομένα της διοργάνωσης, για τις διαδρομές των χρημάτων, για τους… ορισμούς των διαιτητών, για τις επιλογές των παρατηρητών, για την φαρσοκωμωδία της τελευταίας αγωνιστικής, για τον καταρτισμό του προγράμματος… Για όλα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα έχει θέσει εδώ και καιρό. Με τον πλέον επίσημο τρόπο. Από την πλευρά του Μπερτομέου, όμως και των συνεργατών του… τίποτα. Νέκρα. Νεκρική σιγή. Ύποπτη νεκρική σιγή.

Σήμερα, όμως, όλα τα χαρτιά θα ανοίξουν… Και όλα τα στόματα. Και θα φανεί ποιος νοιάζεται για το καλό του μπάσκετ ή για το καλό της… καρέκλας του.

ΥΓ1: Μην θεωρείτε ότι όλα τα χαρτιά έχουν ανοίξει και είναι απλωμένα στο τραπέζι…
ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός στο Ρέθυμνο έδειξε έτοιμος… πνευματικά. Έτοιμος στο μυαλό. Ανάλογη εμφάνιση αύριο και με τον Κολοσσό θα το επιβεβαιώσει.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved