Ο Μπερτομέου κρύβεται γιατί… φοβάται!

Ο Μπερτομέου κρύβεται γιατί… φοβάται!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague συνεχίζει να αποφεύγει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ο Γιάννης Κουβόπουλος αναφέρεται στους λόγους.

Οι τάσεις.. εξαφάνισης που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό ο Τζόρντι Μπερτομέου έχουν εξήγηση. Ξεκάθαρη. Και δεν θα πρέπει να προκαλούν απορία σε κανέναν. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να είχαμε συνηθίσει το εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague να εμφανίζεται σε κάθε ευκαιρία, να κάνει δηλώσεις για κάθε λόγο και για κάθε θέμα και να δείχνει ένα απίστευτο επικοινωνιακό προφίλ αλλά τώρα στην περίπτωση της «κόντρας» του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Τζόρντι Μπερτομέου…άλλαξε τακτική. Κρύβεται. Κρύβεται γιατί... φοβάται. Και η αλήθεια είναι (αν και διαφωνούμε με τις επιλογές και συμπεριφορές του) πως έχει δίκιο. Καλά κάνει και φοβάται. 

Ο ίδιος, από την μεριά του, έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο απέναντι στον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκού και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται συνεχώς και να φανερώνει τις αδυναμίες του. Βλέπετε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την στιγμή που ο Μπερτομέου αποφάσισε να τον «χτυπάει» άνευ λόγου και αιτίας (με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν με την περίφημη τιμωρία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού) κινήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Εξέθεσε το «αφεντικό» της διοργάνωσης με επιχειρήματα. Με αποδείξεις. Με έγγραφα και με οπτικοακουστικό υλικό που έφτασε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης. Με τα διαιτητικά «εγκλήματα», με την μη τήρηση των συμφωνιών, ακόμα και με την επιλογή Στόουκς. Για όλα τα παραπάνω ο Μπερτομέου… άφαντος. Κρυμμένος.

Όλο αυτό το διάστημα ο εν λόγω κύριος αποδεικνύει σε καθημερινή βάση πως δεν έχει το σθένος να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα ίσια. Πως δεν έχει την… δύναμη να βγει μπροστά και να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που έχουν τεθεί από το «πράσινο» αφεντικό. Ούτε φωνή, ούτε… ακρόαση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποφάσισε να… εμφανιστεί μέσω ενός ανεπίσημου mail και να κρυφτεί πίσω από την συνέλευση της 12ης Απριλίου. Σε όσα… περίεργα γίνονται στην διοργάνωση και έχουν προκαλέσει τις εύλογες απορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Μπερτομέου δήλωσε αναρμόδιος τονίζοντας πως όλα θα συζητηθούν στην επικείμενη συνέλευση.

Δώστε απαντήσεις… Αν μπορείτε

Γιατί κύριε Μπερτομέου δεν δίνετε απαντήσεις; Πως ξαφνικά κύριε Μπερτομέου, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης είναι… αναρμόδιος για θέματα διαιτησίας; Γιατί κύριε Μπερτομέου δεν βγαίνετε δημοσίως να δώσετε απαντήσεις στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Προφανώς και ο κόσμος καταλαβαίνει… Προφανώς και ο κόσμος δεν χρειάζεται τις απαντήσεις για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Άλλωστε τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο κόσμος μπορεί να τα καταλάβει και ο τελευταίος… τροχός, ακούγοντας κάθε εβδομάδα τις αποδοκιμασίες στον ύμνο της Euroleague να πληθαίνουν. Και να ακούγονται ολοένα και σε περισσότερα γήπεδα.

Με τις τακτικές εμπάθειας και αυταρχισμού το μόνο που έχει καταφέρει ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι να στρέψει τους φιλάθλους απέναντι από την διοργάνωση.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved