Η ΟΜΑΔΑ αντιστέκεται στην διάλυση!

Η ΟΜΑΔΑ αντιστέκεται στην διάλυση!

Ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο κάνει ότι μπορεί, για να μην ξεφτιλιστεί ο σύλλογος.

Εφθασε σε μία ακόμα νίκη με την Λαμία, την δεύτερη συνεχόμενη και βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη. Θα μου πει κανείς ποια Ευρώπη, αφού η ομάδα θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός χρόνου από την ΟΥΕΦΑ για τα χρέη; Αν η ομάδα κόντρα στα προγνωστικά καταφέρει και μπει στην πεντάδα θα εκτίσει φέτος την ποινή και αν τη νέα περίοδο εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, την μεθεπόμενη θα παίξει κανονικά.

Αν φέτος δεν μπει στην πεντάδα δεν εκτίει την ποινή της, άρα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη.

Άρχισα να γράφω λέγοντας, ότι ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο κάνει, ότι μπορεί για να μην ξεφτιλιστεί ο σύλλογος. Εννοώ τον Ουζουνίδη, τους συνεργάτες του, όλους όσους δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους παίκτες. Αυτοί κάνουν, ότι μπορούν, για να μην ξεφτιλιστεί ο σύλλογος, κάνουν ότι μπορούν, δίνουν την ψυχή τους και σιγά-σιγά αυτό το νέο γκρουπ(για πέμπτη φορά φέτος) αρχίζει και παίρνει νίκες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αξιοποίηση των λίγων ευκαιριών, που κάνει. Χθες είδαμε δύο υπέροχα γκολ από τον Μουνιέ και τον Ινσούα.

Δεν θα τα βλέπαμε, αν ο Ουζουνίδης είχε πει ναι στην απαίτηση των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου, στο τέλος Γενάρη να φύγουν και αυτοί οι δύο παίκτες μαζί με Γιόχανσον, Λουτσιάνο, Κουρμπέλη. Τότε ο Ουζουνίδης είχε πει όχι για την αποχώρηση των Γιόχανσον, Ινσούα, Μουνιέ, Λουτσιάνο, διότι πολύ απλά ήξερε, ότι αν έφευγαν και όλοι αυτοί(ο Λουτσιάνο θα επιστρέψει τέλος Μάρτη, αλλά ήταν και ηθικό το θέμα ) θα έπαιζε με την Νέων και ο Παναθηναϊκός θα γινόταν έρμαιο σε κάθε αντίπαλο με τα νέα παιδιά να κινδυνεύουν να καούν.

Η μην αποχώρηση και αυτών των παικτών, ήταν και μία από τις αιτίες που απολύθηκε ο Τουμαζάτος(τον χρέωσαν οι Αλαφούζος-Παναγόπουλος ότι δεν πίεσε και άλλο, για να φύγουν οι παίκτες) και παραιτήθηκε ο Διαμαντόπουλος(μετά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχθηκε).

Η ομάδα στο γήπεδο κάνει, ότι μπορεί, για να σώσει ότι υπάρχει. Την ίδια στιγμή η διοίκηση κάνει, ότι μπορεί για να διαλύσει, ότι υπάρχει. Να μην μείνει τίποτα όρθιο. Χθες ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου(ξεχνώντας ακόμα και την δική του ιστορία με την πορεία στο Ουέμπλει) ανακοίνωσε με απόλυτη ψυχραιμία λες και δεν συμβαίνει τίποτα, ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Επίσης ξεκάθαρα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής είπε, ότι ο Παναθηναϊκός αν συνεχίζει με αυτή την διοίκηση τη νέα περίοδο(δηλαδή με Αλαφούζο να παίρνει αποφάσεις με τους στενούς συνεργάτες του Παναγόπουλο, Κωνσταντίνου) θα μοιάζει με τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο από πλευράς μπάτζετ και φυσικά και στόχων. Δηλαδή ο πρόεδρος της ομάδας Παναθηναϊκός επαναλαμβάνω ο πρόεδρος της ομάδας Παναθηναϊκός μας είπε, ότι η ομάδα από τη νέα περίοδο θα είναι στο πρωτάθλημα από την μέση και κάτω και θα πανηγυρίζει και θα ανοίγει…..σαμπάνιες αν καταφέρνει να βγει στην Ευρώπη.

Και το κερασάκι στην τούρτα σε αυτά τα απίστευτα που είπε ο Κωνσταντίνου ήταν, ότι οι παίκτες δεν έπρεπε να βγάλουν αυτή την καυστική ανακοίνωση, αφού δεν έφθασε ακόμα το τέλος Φλεβάρη για να δουν αν θα πάρουν τα λεφτά. Μιλάμε για θράσος. Αντί να τους ζητήσει συγγνώμη, για το ότι είναι απλήρωτοι από 5-7 μήνες τους βάζει και χέρι από πάνω για την ανακοίνωση.

Συμπέρασμα; Κάνουμε όλοι τον σταυρό μας να βρεθεί ένας άνθρωπος, που να ξέρει το μέγεθος του Παναθηναϊκού, να αναλάβει την ομάδα και να έχει πλάνο, για να τον ξανακάνει Παναθηναϊκό, όπως τον θέλουν όσοι ξέρουν και σέβονται την ιστορία της ομάδας. Και να πάρει μία σκούπα να φύγουν, όλοι όσοι διοικούν σήμερα και να ησυχάσουμε από δαύτους. Αλλιώς την κάτσαμε. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και είναι βέβαιο, ότι θα ρίξουν την ομάδα στα βράχια με συνοπτικές διαδικασίες.

Υγ: Ο κόσμος ξέρει και το «Ουζουνίδης οε, οε, οε» , που ακούστηκε και χθές στην Λεωφόρο θα τρυπάει τα αυτιά σας, θα σας χαλάει την διάθεση εσάς εκεί στην διοίκηση. Διότι ο κόσμος ξέρει και αναγνωρίζει ποιος, η ποιοι σέβονται την ομάδα Παναθηναϊκός. Τώρα η επόμενη ελπίδα σας είναι να φάει τρία, τέσσερα ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, για να βγάλετε το μένος σας κατά του Μαρίνου και των παικτών, επειδή τολμούν και αντιστέκονται στην διάλυση της ομάδας…

Είπα Ολυμπιακός και θυμήθηκα και κάτι άλλο. Το γεγονός, ότι μετά τον Μολέδο και ο Βιγιαφάνιες είχε πει όχι στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που ήθελε να τον δώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά οι αντιρρήσεις των παικτών και οι αντιστάσεις Τουμαζάτου, Διαμαντόπουλου απέτρεψαν την μεγάλη κιλίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved