Σανό και… παραμύθια

Σανό και… παραμύθια

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την απολύτως δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στον τελικό και την… τιτάνια προσπάθεια το Κύπελλο να ξαναγίνει Κυπελλάκι

Από την βραδιά που ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ ο θεσμός του Κυπέλλου απέκτησε και πάλι απίστευτη… αίγλη. Οι του Ολυμπιακού ξέχασαν τις κακές τους συνήθειες και μπροστά στον θρίαμβο που είχαν… προδικάσει σταμάτησαν (για λίγο είναι η αλήθεια) να τα βάζουν με την ΕΟΚ, με την ΚΕΔ, με τον Βασιλακόπουλο και με όποιο άλλο φάντασμα έβλεπαν στον ύπνο τους ή τον ξύπνιο τους.

Ξαφνικά το Κυπελλάκι όλων των προηγούμενων ετών είχε γίνει Κύπελλο. Μη σας πω και Κυπελλάρα, αφού στο μυαλό πολλών στον Πειραιά ίσως να ήταν η μοναδική ευκαιρία για την κατάκτηση ενός τίτλου για φέτος. Η Ευρωλίγκα φαντάζει πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ το πρωτάθλημα περνάει από το ΟΑΚΑ, οπότε… τζίφος.

Η ΑΕΚ όμως έφερε τα πάνω κάτω και η Κυπελλάρα έγινε και πάλι… Κυπελλάκι. Μέσα σε 40 λεπτά ο Ολυμπιακός έχασε τον πρώτο από τους τρεις τίτλους της σεζόν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήρθε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και οι «ερυθρόλευκοι» αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους. Όμως, οι Σπανούλης, Παπανικολάου και οι λοιποί μάλλον δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

Και αυτό γιατί από την ώρα που έληξε ο τελικός γίνεται μια ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια να πεισθούμε όλοι πως ο Ολυμπιακός δεν το ήθελε το Κύπελλο. Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοούμε κανέναν από την ομάδα του Πειραιά. (Άλλωστε για πρώτη φορά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αλλά και οι παίκτες του δέχθηκαν χωρίς πολλά-πολλά την ήττα. Είναι που δεν είχαν τον Παναθηναϊκό απέναντί τους…).

«Ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στην Ευρωλίγκα», «Ο Ολυμπιακός αύριο δεν θα το θυμάται», «Ο Ολυμπιακός έχει 9 Κύπελλα, δεν θα του λείψει», «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός υποβαθμισμένος και χωρίς αίγλη». Αυτά δεν τα λέμε εμείς… Τα διαβάσαμε, τα ακούσαμε και σας τα… μεταφέρουμε. Μιλάμε για τιτάνια προσπάθεια… Αλλά ο κόσμος χόρτασε και από σανό και από παραμύθια και από… λύκους!

ΥΓ1: Μιας και πιάσαμε αυτήν την κουβέντα απόψε… Παράλληλα με την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για εκ νέου υποβάθμιση του θεσμού παράλληλα μαθαίνουμε ότι πλέον στους τελικούς δεν παίζει μεγάλο ρόλο το πλεονέκτημα της έδρας. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τονίζεται οι έδρες «σπάνε». Παιδιά μια φορά έχει πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Όλες τις άλλες φορές η απονομή γίνεται στο ΣΕΦ και στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ2: Επίσης έχει καταντήσει κουραστικό να καταριόμαστε τη χώρα μας και να μη μας αρέσει τίποτα. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό που ζει, αυτό που βλέπει, στο καλό και να μας γράφει!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved