Μακάρι να τελείωνε… χθες αυτή η ταλαιπωρία!

Μακάρι να τελείωνε… χθες αυτή η ταλαιπωρία!

Το δράμα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται...

Ούτε στα Γιάννενα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα και έχει μείνει χωρίς νίκη εκτός έδρας φέτος ο Παναθηναϊκός. Και σε ένα ματς, που η ομάδα έκανε ευκαιρίες, αλλά η έλλειψη, όχι μόνο σκόρερ, αλλά κανονικού φορ έκανε μπαμ και το γκολ δεν ήρθε. Μία ομάδα, που δεν μπορεί να ησυχάσει και από τον Αύγουστο δέχεται συνεχόμενα εσωτερικά χτυπήματα με την απόφαση της διοίκησης να φεύγουν παίκτες –κολώνες, για να μειωθεί το μπάτζετ αδιαφορώντας, αν ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας θα ξεφτιλίζεται από γήπεδο σε γήπεδο.

Ετσι φθάσαμε σήμερα η ομάδα να μην έχει φορ και να παίζει εκεί αναγκαστικά ο Δώνης και να έχει έρθει ο Μυστακίδης, που εκτός του ότι δεν είναι φορ, προέρχεται από μεγάλη αποχή και αυτό φαίνεται και στο πως τελειώνει τις φάσεις και χάνει σίγουρα γκολ (όπως αυτό στα Γιάννενα).

Φυσικά για να έρθει η ήττα εκτός από την κλάση του Κόντε έπαιξαν ρόλο και τα λάθη των στόπερ, που με εξαίρεση τον Γιόχανσον ήταν σε κακή κατάσταση. Αλλά μην έχουμε και τρομερές απαιτήσεις. Όταν έχεις τον Μολέδο και τον διώχνεις για να πάρεις 150.000 επειδή δεν έχεις να τον πληρώσεις τι συζήτηση να κάνουμε; Ο Οικονόμου και ο Κολοβέτσιος σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της άμυνας του Παναθηναϊκού .Είναι μέτριοι, όταν δίπλα τους δεν έχουν κάποιον στόπερ κλάσης και θα φαίνονταν πολύ καλύτεροι με τον Μολέδο δίπλα τους.

Είναι και το άλλο. Αν οι συγκεκριμένοι έπαιζαν μαζί από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα δεν θα παρουσίαζαν αυτή τη εικόνα. Αλλά εδώ με αυτά, που συμβαίνουν στην ομάδα αλλάζουν οι παίκτες κάθε εβδομάδα. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να αποδώσει έτσι και να κάνει ένα δυνατό σύνολο.

Οπότε μην το ψάχνουμε πολύ. Μαγικά στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται. Όταν μία ομάδα την βιάζεις, προκειμένου να μπορέσεις να πληρώσεις παλιά χρέη, που έχουν κάνει άλλη με την ανοχή της σημερινής διοίκησης θα γίνει αυτό, που βλέπουμε και δεν αντέχουμε να το βλέπουμε άλλο. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να κάνει διάφορα, έπαιξε με 3-5-2, μετά με 4-4-2, αλλά το γκολ στη κενή εστία δεν μπορεί να το βάλει αυτός, ούτε μπορεί να μπει να παίξει και να μαρκάρει σωστά τον αντίπαλο επιθετικό.

Θέμα να κινδυνεύσει αγωνιστικά η ομάδα δεν υπάρχει. Μακάρι να γινόταν κάτι και να τελείωνε όχι αύριο, αλλά χθες αυτή η ταλαιπωρία. Δεν πάει άλλο, δεν αντέχεται. Μπορεί στην διοίκηση να τους νοιάζουν μόνο οι αριθμοί, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποφέρει και δεν αντέχει. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να βρεθεί ένας άνθρωπος, που να γουστάρει την ομάδα , να έχει ένα πλάνο , να μπει να βάλει μία τάξη στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας  Και να σηκωθούν να φύγουν, όσοι είναι σήμερα στην διοίκηση , που απέτυχαν παταγωδώς και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον σύλλογο.

Υγ: Μην τσιμπάτε στα όσα (λίγα ευτυχώς) διαβάζετε, η ακούτε που έχουν στόχο να πλήξουν ότι υγιές έχει η ομάδα, είτε είναι αυτός ο Σαραβάκος, είτε είναι αυτός ο Ουζουνίδης, είτε άλλος που νοιώθει που βρίσκεται και πονάει. Κάνουν το άσπρο, μαύρο και λένε απίστευτα ψέμματα με στόχο να βγάλουν λάδι την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Υγ2: Και φυσικά από τον Νοέμβριο ο Ουζουνίδης είχε ζητήσει την απόκτηση επιθετικού. Έναν φορ ήθελε, που να ξέρει τα βασικά. Αλλά φορ χωρίς ευρώ δεν έρχεται. Ακόμα και ο Αραβίδης, που έχει να παίξει από τον Απρίλιο ζήτησε ένα ποσό, αλλά ο Αραβίδης αν είχε έρθει ακόμα δεν θα έπαιζε. Εδώ ο Μυστακίδης που είχε κάποιες συμμετοχές την φετινή χρονιά και βλέπετε , ότι προσπαθεί να βρει ρυθμό. Οπότε όσοι λένε, ότι ο Ουζουνίδης δεν είχε προτεραιότητα τον φορ , αλλά τον Οικονόμου, λένε ΨΕΜΜΑΤΑ.

Ο Οικονόμου ήρθε σαν μια παραπάνω λύση επειδή έμεινε ελεύθερος και είχε διωχθεί ο Μολέδο. Αν ο Κόντε έκανε προσφυγή στον ΠΑΣ και έμενε ελεύθερος μπορεί τώρα να έπαιζε στον Παναθηναϊκό αν δεχόταν να πάρει ένα μικρό συμβόλαιο και ελάχιστη προκαταβολή. Δεν έμεινε ελεύθερος και σήμερα έκανε την διαφορά στον ΠΑΣ. Αυτά για να προσέχετε ποιους ….ακούτε και τι σας σερβίρουν!

Υγ3: Στην φάση του πρώτου γκολ ο Κόντε έχει τραβήξει τον Οικονόμου και έχει πάρει πλεονέκτημα, αλλά το φάουλ δεν δόθηκε, όπως δεν δόθηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα(κλωτσιά στην φτέρνα) του Μιχαήλ πάνω στον Μυστακίδη στο 53. Ετσι για την ιστορία το λέω. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν το σκορ ήταν 2-2. Απλά για να φανεί, ότι ο Παναθηναϊκός βαδίζει γυμνός σε όλα…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Τον «σκότωσε» ο Κόντε

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Τον «σκότωσε» ο Κόντε

Η βαθμολογία της Super League

Η βαθμολογία της Super League

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved