Ο βιασμός του ρόστερ και η ξεφτίλα!

Ο βιασμός του ρόστερ και η ξεφτίλα!

Υπάρχει απορία από πολλούς, για το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει μία σταθερή εικόνα σαν ομάδα και υπάρχουν κάποιοι που λένε, ότι τα οικονομικά προβλήματα δεν αποτελούν δικαιολογία.

Οι ίδιοι που υποστηρίζουν αυτό έχουν ξεχάσει να πουν ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί έναν απίστευτο βιασμό και το καλοκαίρι και τώρα. Το καλοκαίρι έφυγαν 18 παίκτες! Οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν , για να πέσει το μπάτζετ από τα 20 εκ. ευρώ στα 11 εκ. ευρώ, όπως είχε ζητήσει ο Αλαφούζος από τον Ουζουνίδη και έγινε. Και έφυγαν παίκτες , που ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Ο Μπέργκ, ο Εμποκού, ο Ζέκα, ο Κλωναρίδης. Ηρθαν 13 παίκτες και οι μισοί σχεδόν την τελευταία στιγμή , όταν είχαν πέσει οι τιμές και επειδή και την τελευταία στιγμή πουλήθηκε και ο Ζέκα, όπως ζήτησε ο Αλαφούζος. Τώρα τον Γενάρη πάμε σε έναν νέο βιασμό του ρόστερ. Από τους 13 , που ήρθαν ήδη έφυγαν τρεις , διότι δεν άντεχαν τα οικονομικά προβλήματα(Σιλά, Καμπέσας, Τσάβες).

Αποχώρησαν ο Κουτρουμπής, ο Χουλτ και ο Μολέδο(έτοιμος να φύγει), ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσουν για οικονομικούς λόγους ο Κουρμπέλης, ο Κουλιμπαλί και ο Βιγαφάνιες.

Δηλαδή θα φύγουν ίσως και 9 παίκτες και έχει έρθει ένας, ο Οικονόμου και έχουμε φθάσει 17 Γενάρη. Με λίγα λόγια έχουν φύγει (η φεύγουν)24 παίκτες μέχρι τώρα από το καλοκαίρι και έχουν έρθει 14 παίκτες(ίσως να έρθουν άλλοι δύο-τρεις αν προχωρήσει το deal με τον ΠΑΟΚ για τον Μολέδο)και μπορεί να φύγουν άλλοι τρεις, δηλαδή να φθάσουμε σε 27 αποχωρήσεις παικτών καλοκαίρι και Γενάρη.

Με τόσες αλλαγές σε ένα ρόστερ μέσα σε λίγους μήνες και με τον βίαιο τρόπο, που γίνονται λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης , ούτε κανένας παίκτης δεν μπορεί να κριθεί με ασφάλεια , ενώ η ομάδα δεν ψάχνει προπονητή. Ψάχνει για έναν μάγο, που με ένα ραβδί θα φτιάξει τρεις και τέσσερις διαφορετικές ομάδες μέσα σε μία σεζόν.

Υγ. Το έχω ξαναγράψει θα το γράψω και πάλι. Είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο να συζητάει το ξεπούλημα βασικών του παικτών. Στην κατάσταση που έχει φθάσει η μόνη λύση για να ζήσει ο σύλλογος (που έχει φθάσει σχεδόν στην χρεωκοπία) είναι να πάρει χρήματα από την πώληση των παικτών.

Τρεις φορές ξεφτίλα, είναι όμως, να γίνεται συζήτηση για το ενδεχόμενο να δοθεί παίκτης στον Ολυμπιακό, η σε ομάδα του Μαρινάκη. Και δεν νομίζω, ποτέ ότι θα βρεθεί κάποιος στην ομάδα να βάλει υπογραφή σε παραχώρηση παίκτη στον Ολυμπιακό . Μετά θα πρέπει να φύγει με ελικόπτερο από την χώρα…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved