Τσίπα και εγωισμό δεν έχετε καθόλου;

Τσίπα και εγωισμό δεν έχετε καθόλου;

Ζήσαμε άλλο ένα δράμα απόψε. Τον Παναθηναϊκό να χάνει με κάτω τα χέρια με 3-0 από τον Λεβαδειακό και μετά να αντιδράει, όταν ήταν αργά.

Το σκορ έγραψε 3-2 και άλλη μία ήττα ήρθε από μία ομάδα, που ήταν στα χειρότερά της. Ο τρόπος, που δέχθηκε τα γκολ ο Παναθηναϊκός και απόψε είναι κωμικός. Δείχνει, ότι κάποιοι παίκτες βγήκαν για …..βόλτα στο γήπεδο και όχι για να παίξουν μπάλα. Και αυτό ακόμα και αν είσαι απλήρωτος απαγορεύεται να συμβαίνει, όταν φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η αμυντική γραμμή ήταν απόψε η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, όπως και στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εχει δεχθεί η ομάδα γκολ με όλους τους απίθανους τρόπους. Οσοι , λοιπόν, παίζουν και έχουν αποφασίσει να μην κάνουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μπαίνουν στο γήπεδο και να δίνουν το 100%. Οσοι δεν θέλουν στο καλό και να μας γράφουν. Και να ξέρουν οι παίκτες, ότι απόψε στην Λιβαδειά ο κόσμος δεν αντέδρασε και είχαν μία κουβέντα μαζί τους μετά το παιχνίδι. Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι και ο εύκολος τρόπος, που η ομάδα δέχεται τα γκολ και ο κόσμος θα αλλάξει στάση.

Πόση υπομονή να κάνει ακόμα; Πόσα να αντέξει; Πόσες ξεφτίλες να ξεπεράσει. Από τα 4 της Λαμίας και τον αποκλεισμό στο κύπελλο πήγαμε στα τρία από τον Λεβαδειακό. Ο Ουζουνίδης έχει την υποχρέωση με όσους μείνουν μετά τον Γενάρη να παρουσιάσει μία ομάδα, που δεν θα ξεφτιλίζεται όποτε βγαίνει από την Λεωφόρο. Φυσικά και το γεγονός, ότι είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την αμυντική του τετράδα από τις αποχωρήσεις των Χουλτ, Μολέδο έχει επιπτώσεις στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να στηριχθεί πλέον μόνο σε παίκτες, που έχουν επίγνωση, που βρίσκονται.

Είπαμε, ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί οικονομικά , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντέχουμε να βλέπουμε αυτό το χάλι.

Ούτε ο ίδιος ο Ουζουνίδης δεν το άντεχε και για αυτό τα …. «έσπασε» στα αποδυτήρια , όταν μπήκε μετά το τέλος του αγώνα. Διότι ο ίδιος ξέρει, που είναι και ντρέπεται , όταν η ομάδα δέχεται τρία και τέσσερα γκολ. Ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και τρελαίνεται, όταν η δική του ομάδα δέχεται τόσο εύκολα τα γκολ. Διότι αν μη τι άλλο , όλες οι ομάδες του Ουζουνίδη δεν δίνουν ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εγωισμό και ντρέπεται για αυτό, που βλέπει. Αυτό δεν βλέπω να ισχύει για κάποιους παίκτες. Στο καλό και να μας γράφουν!

Υγ: Φυσικά και τη βασική ευθύνη για όλο αυτό το χάλι έχει ο Αλαφούζος και η διοίκηση, όπως έχω γράψει πολλές φορές με όλα αυτά, που έγιναν από το καλοκαίρι και μετά. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο να τρως τριάρες και τεσσάρες από Λεβαδειακούς και Λαμίες…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved