Θύμισε και πάλι Παναθηναϊκό του Μαρίνου!

Θύμισε και πάλι Παναθηναϊκό του Μαρίνου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Onsports για τον Παναθηναϊκό που στο πρώτο ματς του 2018 ήταν ξανά… ομάδα Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το αυτονόητο στην Λεωφόρο. Κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μετά από πολύ καιρό θύμισε και πάλι την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μία ομάδα με παίκτες συγκεντρωμένους στο παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα, με αυτοματισμούς στην ανάπτυξη, με πλαγιοκοπήσεις, αλλά και με παιχνίδι από τον άξονα, με πρέσινγκ χωρίς ανάσα και πίεση στον αντίπαλο. Αποτέλεσμα ήταν οι 25 τελικές και οι περίπου 10 κλασικές ευκαιρίες της ομάδας, που έφθανε με ωραίο τρόπο μέσα στην περιοχή αλλά εκεί δεν υπήρχε ένας κλασικός σκόρερ για να κάνει τα πράγματα πιο απλά. Χωρίς υπερβολή ήταν το πιο «γεμάτο» επιθετικά παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που… φωνάζει ότι έχει άμεσα ανάγκη από έναν παίκτη στην επίθεση, που θα σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Εκτός, όμως, από το επιθετικό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε στον αντίπαλο ούτε μία ευκαιρία, όπως έκανε συνήθως και σε άλλα παιχνίδια στην Λεωφόρο, όχι όμως και στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο, όπου ο Παναθηναϊκός και έχασε και είχε κακή απόδοση.

Η διαφορά είναι, ότι τώρα φαίνεται ότι ξεχωρίζει το γκρουπ των παικτών, που έχουν αποφασίσει να μείνουν παρά τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος και το μυαλό τους είναι εδώ και όχι στην επόμενη ομάδα τους. Και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, που ένα 5-0 θα έδειχνε την πραγματική εικόνα του. Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια και ο Μουνιέ να συνεχίσει να παίζει έτσι. Πολύ καλός παίκτης είναι με βιογραφικό σε Ιταλία, Γαλλία , ανέτοιμος ήρθε , αυτός και ο Βιγιαφάνιες έκαναν την διαφορά κόντρα στον Πλατανιά. Ο Μουνιέ τώρα βρίσκει ρυθμό και από εδώ και πέρα μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη , που θα κάνει το απρόβλεπτο και θα βοηθήσει την ομάδα επιθετικά. Ο Λούκας είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει και κόντρα στον Πλατανιά έβγαλε τουλάχιστον πέντε πάσες για γκολ, που δεν μπήκαν πέρα από τα πέναλτι, που έβαλε(το δεύτερο δεν ήταν , αλλά στο 0-0 δεν είχε δώσει ο κακός Ζαχαριάδης πέναλτι πάνω στον Δώνη).

*Ολοι αυτοί, που χαίρονται στις ήττες(δεν μιλάω φυσικά για οπαδούς του Παναθηναϊκού) ας κάνουν ένα διάλειμα σήμερα . Και από αύριο συνεχίζουν το θάψιμο για τον Μαρίνο . Α και κάτι άλλο. Αυτοί , που θάβουν τον Μαρίνο μην εκτίθενται τόσο πολύ με τον Μουνιέ. 300.000 ευρώ τον χρόνο παίρνει και όχι 500.000 όπως λένε στα φαντάσματα του παρελθόντος να γράφουν… και να κράζουν λέγοντάς τον άμπαλο και άλλα τέτοια …ωραία


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved