Η αλήθεια για τον Κουτρουμπή

Η αλήθεια για τον Κουτρουμπή

Επειδή διαβάζω και ακούω διάφορα με αφορμή την προσφυγή του Κουτρουμπή και λάθος χειρισμούς, που έγιναν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, μάλλον έχει ξεχαστεί μία σημαντική παράμετρος .

Σήμερα και αυτή την στιγμή, που μιλάμε όποιος παίκτης του Παναθηναϊκού θέλει , μένει ελεύθερος. Την μία ημέρα κάνει προσφυγή και μετά από λίγες ημέρες μένει ελεύθερος, αφού δεν έχουν ξοφληθεί την δόση Οκτωβρίου. Οσον αφορά τον Κουτρουμπή η αιτία του διαζυγίου δεν ήταν η μόνο η απόδοσή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν ένα ακόμα στοιχείο, που επιβάρυνε την θέση του παίκτη, η τέλος πάντων η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι .

Το γεγονός είναι, ότι ο Κουτρουμπής είχε συμβόλαιο 400.000 ευρώ (εισήγηση Στραματσόνι την έκανε δεκτή ο Αλαφούζος σε ένα από τα πολλά λάθη που έκανε ) και η απόδοσή του στο γήπεδο ήταν από μέτρια έως κακή, για να μην πω τίποτα άλλο….. Εγώ, μάλιστα , πιστεύω ότι ο Ουζουνίδης έκανε λάθος κάποιες φορές με την επιμονή του στον Κουτρουμπή, αλλά η αλήθεια είναι, ότι τη φετινή περίοδο δεν είχε σε αρκετά ματς τον Μολέδο και ο Αυλωνίτης ήρθε ανέτοιμος στην ομάδα το καλοκαίρι.

Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, σήμερα στον Παναθηναϊκό, που δεν έχει μαντήλι να κλάψει να παίρνει ο Κουτρουμπής 400.000 ευρώ και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έγιναν και κάποια πράγματα, που ο κόσμος δεν τα ξέρει και όσοι μιλούν για λάθος χειρισμό επίσης δεν το ξέρουν. Ο Ουζουνίδης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει ο παίκτης, ο οποίος έλεγε στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του , ότι προτίθεται να κάνει προσφυγή. Στον Παναθηναϊκό αμέσως φώναξαν τον παίκτη και του πρότειναν να λυθεί το συμβόλαιό του και να πάρει τα δεδουλευμένα.

Περίπτωση να πουληθεί τον Γενάρη ο Κουτρουμπής δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο, πολύ απλά, διότι ο παίκτης είχε αποφασίσει να κάνει προσφυγή. Στον Παναθηναϊκό έκαναν μία προσπάθεια να πάνε σε μία συμβιβαστική λύση και να δώσουν στον παίκτη τα 120.000 ευρώ, που έχει δουλέψει μέχρι τώρα , ο παίκτης μετά και από συμβουλή του πατέρα του δεν το δέχθηκε και κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να πληρωθεί όλη την χρονιά. Ακόμα και αυτό να συμβεί ο Παναθηναϊκός γλιτώνει από 400.000 ευρώ, που έπρεπε να δοθούν στον παίκτη και την επόμενη περίοδο και από την παρουσία ενός παίκτη, που δεν είχε να δώσει τίποτα πλέον στην ομάδα και ήταν αρνητικό στοιχείο στα αποδυτήρια.

Σε έναν Παναθηναϊκό, που όποιος θέλει μένει ελεύθερος καταλαβαίνει κανείς, ότι δεν μπορούμε να τους πούμε γιατί δεν τους πουλάτε, για να μπουν λεφτά στα ταμεία. Αυτό για να γίνει πρέπει να έχουν θετική διάθεση οι παίκτες. Ο Κουτρουμπής δεν την είχε και έκανε προσφυγή, μπορεί αύριο να κάνει και κάποιος άλλος προσφυγή. Ευχαριστώ πρέπει να πούμε σε όσους παίκτες, φύγουν τον Γενάρη από την ομάδα και φέρουν λεφτά στα ταμεία , ενώ θα μπορούσαν και αυτοί να φύγουν ελεύθεροι.

Από κει και πέρα τα όσα έγραψε στην πρόσφατη ανάρτησή του ο Κουτρουμπής για τον προπονητή του και η ειρωνεία περί σωτήρα-ψυχολόγου δείχνει και το ορθόν της απόφασης να μην μείνει , ούτε μία ημέρα παραπάνω στα αποδυτήρια ο συγκεκριμένος παίκτης . Είπαμε στην ομάδα θα μείνουν, όσοι γουστάρουν να παίζουν για τον Παναθηναϊκό και βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και όσοι αντέχουν στα προβλήματα, που υπάρχουν. Και στο κάτω-κάτω ο Κουτρουμπής αντί να βγάζει χολή , θα έπρεπε να πει και ένα ευχαριστώ, που ο Παναθηναϊκός τον πήρε από τα αζήτητα (η ΑΕΚ τον είχε αφήσει ελεύθερο), φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στις καλές εποχές αυτός και κάποιοι άλλοι, ούτε απέξω δεν θα πέρναγαν….


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved