Ο καλός (Παναθηναϊκός), ο ηγέτης (Παππάς) κι ο… εγκληματίας (Πουκλ)

Ο καλός (Παναθηναϊκός), ο ηγέτης (Παππάς) κι ο… εγκληματίας (Πουκλ)

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης έκλεψε την νίκη από τους «πράσινους» και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την ομάδα που παίρνει μπροστά

Κανονικά αν θέλαμε να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που έγινε στην «Fernando Buesa Arena» είναι ο ορισμός της… κλοπής. Επειδή ο γνωστός.. άγνωστος Σάσα Πουκλ δεν γουστάρει τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να χρίσει νικήτρια την Μπασκόνια. Με το έτσι θέλω. Αδιαφορώντας για τον ιδρώτα του Πασκουάλ και των παικτών του. Αδιαφορώντας για τον ιδρώτα του Παππά, που κανονικά θα έπρεπε να είναι ο κορυφαίος της αγωνιστικής για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και μετά τη Φενέρ να έστελνε… αδιάβαστη και στην Μπασκόνια.

Αδιαφορώντας αν έκλεψε τον ιδρώτα του Νικ Καλάθη ο οποίος για μία ακόμα φορά έστειλε στις… κρυψώνες τους όλους εκείνους που τον έχουν βγάλει.. άμπαλο (Ψιτ, 14 πόντοι και 14 ασίστ). Αδιαφορώντας για την.. μαγική εμφάνιση του Γκιστ, ο οποίος σε κάθε αγώνα δείχνει να ανεβαίνει και να θυμάται τον παλιό, καλό παίκτη που ήταν ο φόβος και ο… τρόμος. Και όμως αυτός ο διαιτητής κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και αποφασίζει για το ποιος θα κερδίζει και ποιος θα χάνει. Αυτό είναι ντροπή και.. κατάντια μαζί για μια διοργάνωση η οποία θέλει να τη.. συγκρίνουν με το Champions League. Το ποδοσφαιρικό. Για να μην μπερδευόμαστε κιόλας.

Αλλά για να μην υπάρχουν… παράπονα πάμε και στα αγωνιστικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός. Έκανε ότι ακριβώς έπρεπε. Ήταν εμφανώς βελτιωμένος, δείχνει να είναι ολοένα και καλύτερος, αλλά στα δύο ημίχρονα είχε να αντιμετωπίσει… αστάθμητους παράγοντες. Από την μία την… σκανδαλώδη ευστοχία των Βάσκων από τα 6,75 στο πρώτο μέρος ( εξ ου και οι 47 πόντοι) και η τραγική εικόνα των διαιτητών στην επανάληψη. Το πρώτο είναι μέσα στο ματς και πρέπει να το διαχειριστείς, στο δεύτερο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο εικοσάλεπτο οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο την ευστοχία των γηπεδούχων.

Τους πλήρωσαν με το ίδιο… νόμισμα, πλήγωσαν την ομάδα της Βιτόρια και τη «χτύπησαν» και στον αιφνιδιασμό αλλά και στο «ζωγραφιστό» με τον Γκιστ. Μέχρι το σημείο βέβαια που του το επέτρεψε ο Πουκλ.  Το κλίμα στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι απογοητευτικό γιατί χάθηκε μέσα από τα χέρια της ομάδας μια τεράστια ευκαιρία για το πρώτο διπλό. Και η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» θα πήγαιναν με άλλον… αέρα στο ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα. ΑΛΛΑ…

Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του την όλη κατάσταση. Και η εξήγηση είναι απλή. Ο Καλάθης είναι σε εκπληκτική κατάσταση και με τον «Λέκα» από πίσω του είναι ολοένα και καλύτερος. Ο Παππάς… οργιάζει. Ο Παππάς, πλέον, έχει γίνει φύση και θέση ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Και για να τα λέμε και όλα. Μην τον καλείται στην Εθνική. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα καλό του κάνετε. Τον κάνετε καλύτερο. Ο Ρίβερς έχει «ζεσταθεί», ο Σίνγκλετον βρίσκει ρυθμό και όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Γκιστ…. Ανεβαίνει. Είναι φανερό πως ο Πασκουάλ έχει καταλήξει σε ρόλους, σχήματα, πρόσωπα… Και πλέον κάθε ματς θα είναι και μια ευκαιρία για να αποδεικνύουν οι «πράσινους» πως αρχίζουν να δουλεύουν έτσι όπως θέλουν.

ΥΓ1: Η ευκαιρία πριν το ΣΕΦ χάθηκε… Όμως την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει μία ακόμα ευκαιρία για να πάει μετά στον Πειραιά όπως πρέπει.
ΥΓ2: Είναι αστείο και όχι… αντικειμενικό αυτό που συνεχίζει να γίνεται με τον Παππά. Εκτός των τεσσάρων γραμμών λέμε…
ΥΓ3: Ο Παναθηναϊκός ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ κάθε μέρα και περισσότερο. Για να ταυτίζονται όσα βλέπουμε, με όσα ακούμε και όσα… διαβάζουμε.
ΥΓ4: Για τον Λοτζέσκι μην ανησυχείτε… Όλα θα γίνουν…
ΥΓ5: Κάθε εβδομάδα κάποιον διώχνουμε…

Διαβάστε επίσης:

Δείτε καρέ καρέ την κλοπή στη Βιτόρια

Νέα αλητεία Πουκλ κατά του Παναθηναϊκού Superfoods


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved