Σεβάστηκε τη φανέλα!

Σεβάστηκε τη φανέλα!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το αντίο στον Γιάννη Μπουρούση που μας αποχαιρετά ως ένας ΦΙΛΟΣ

Θυμάστε τι γινόταν πέρσι το καλοκαίρι; Η μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό βρήκε πολλούς υποστηρικτές και αρκετούς επικριτές. Μέρα με τη μέρα που ο Γιάννης φορούσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος κέρδιζε και περισσότερους από αυτούς που είχαν αρνητική προδιάθεση. Ξέρετε γιατί; Διότι ο κόσμος βλέπει και έχει κριτήριο. Ο κόσμος, λοιπόν, είδε έναν παίκτη που σεβάστηκε τη φανέλα, τον σύλλογο και όλο τον οργανισμό.

Μόχθησε, προσπάθησε, κέρδισε, έχασε, μα το κυριότερο είναι πως κατάφερε να γίνει «ένα» με όλους μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.  Το φινάλε της χρονιάς τον βρήκε απόλυτα δικαιωμένο και …ξεζουμισμένο. Δεν είναι εύκολο να κουβαλάς όλη τη χρονιά έναν σταυρό του ν’ αποδείξεις πως θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις και να ματώσεις για την ομάδα. Το νταμπλ και ειδικά μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν το νέκταρ της απόλυτης επιτυχίας για τον ίδιο, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης πέτυχε αυτό που ήθελε καθώς από πέρσι το καλοκαίρι είχε εκμυστηρευτεί πως ο μεγάλος του στόχος ήταν να πάρει την κούπα εκεί! Και τα κατάφερε. Τα συμβόλαια αφορούν το 99% των επαγγελματιών αθλητών. Στην περίπτωση του Γιάννη ο λόγος έχει μεγαλύτερη αξία από αυτά. Πέρσι θα μπορούσε να είχε πάει στην Κίνα να πάρει τα διπλά αλλά είχε τεράστιο κίνητρο να ακολουθήσει το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να μετουσιώσει σε πράξη την αλληλοεκτίμηση που τους συνδέει.

Φέτος είναι πετυχημένος και θα ψάξει με άλλο τρόπο να ιντριγκάρει τον εαυτό του.
Ο Μπουρούσης πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ήταν ένας τύπος που δεν προκαλούσε ευχάριστα συναισθήματα στον κόσμο. Το περιστατικό στο Βερολίνο έδειχνε να τον στοιχειώνει, ωστόσο, με τον δικό του τρόπο και τη μαγκιά του κατάφερε και το έσβησε από τη μνήμη των περισσοτέρων.

Εντάξει, θα υπάρχουν κάποιοι που δεν συγχωρούν (έτσι δεν είναι Χρηστάρα), παρόλα αυτά στο τέλος της ημέρας και την 4η Ιουλίου αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ένας ΦΙΛΟΣ. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις Γιάνναρε. Αυτό που κατάφερες είναι πραγματικά δύσκολο, να το ξέρεις.

ΥΓ: Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε τις επόμενες ώρες. Αξίζει στον Μπουρούση ένα κείμενο για πάρτι του.
ΥΓ2: Ο Σόφο δεν είχε πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και κατάφερε μέσα σ’ ένα χρόνο να κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου και τον τίτλο. Ο Μπούρου επίσης (είχε κατακτήσει ένα με την ΑΕΚ) έφυγε χωρίς κούπα Πρωταθλητή από το ΣΕΦ. Στον Παναθηναϊκό σ’ ένα χρόνο το πέτυχαν και πάντα θα επιστρέφουν σ’ ένα ζεστό σπιτικό. Ένας χρόνος εδώ ξεπερνά την πενταετία εκεί. Άλλοι κόσμοι…
ΥΓ3: Η φανέλα με το Νο «14» ανήκει στον πάνθηρα.
ΥΓ4: Αυτός ο θεοπάλαβος θα γυρίσει μια μέρα πίσω. Μάικ Τζέιμς…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved