Άλλη Εντελώς Κατάσταση!

Άλλη Εντελώς Κατάσταση!

Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής γράφει για την τεράστια νίκη της ΑΕΚ που έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις!

Η ΑΕΚ ζητούσε τη νίκη για πολλούς λόγους. Για πάρα πολλούς λόγους. Τα πέντε χρόνια χωρίς επικράτηση απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο είναι πολλά. Έχοντας περάσει τα… πάνδεινα, επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και επέστρεψε έτοιμη!

Πολλοί θα περίμεναν ότι θα… πάλευε για τα play-off, ωστόσο μετά τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα. Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν από την πλευρά τους το δικό τους μήνυμα, καθώς η παρουσία τους ήταν εξαιρετική εκτός από τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο γκολ και τη ρίψη φωτοβολίδων που θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στον αγώνα.

Ο κόσμος της Ένωσης έφυγε… φτιαγμένος από το γήπεδο μετά από χρόνια και γεμάτος προσδοκίες για τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό τώρα. Ο Πογέτ απέδειξε ότι είναι προπονητής που μπορεί να αφήσει εποχή στην ΑΕΚ. Δύσκολα όμως θα μείνει μετά το καλοκαίρι, καθώς στην Αγγλία παρακολουθούν την εξέλιξή του και το τι μπορεί να κάνει.

Η κίνηση να γεμίσει την περιοχή με την είσοδο του Πέκχαρτ και να ρισκάρει βγάζοντας παίκτη από το κέντρο, αποδείχθηκε καθοριστική για να πάρει σημαντικά μέτρα στο γήπεδο η ΑΕΚ και να μπορέσει να πιέσει για να φτάσει στο γκολ.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Μάρκο Σίλβα έδειχνε σωστά διαβασμένος και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα δεχόταν γκολ, καθώς οι χώροι προς την περιοχή του ήταν κλειστοί, ενώ ταυτόχρονα στις αντεπιθέσεις, προκαλούσε πάντα φόβο στην άμυνα της ΑΕΚ.

Μετά το γκολ όμως και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έμεινε με εννέα, η ΑΕΚ σίγουρα θα μπορούσε να αποφύγει το να κλειστεί στην άμυνά της, ωστόσο η θέληση για τη νίκη υποσυνείδητα οδήγησε στην οπισθοχώρηση.

Πλέον, το στοίχημα της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο. Από τη στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, βασικός της στόχος πρέπει να είναι αυτός, καθώς το πλεονέκτημα για τα play-off δεν γίνεται να χαθεί.  

ΥΓ1: Για ακόμα μία φορά ο Σιόβας ήταν ντροπιαστικός


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Basket League: Εύκολα το 1-0 ο Προμηθέας επί του Άρη
Basket League: Εύκολα το 1-0 ο Προμηθέας επί του Άρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Κανονικά στη Θεσσαλονίκη Ναν και Μπαλτσερόφσκι
Παναθηναϊκός AKTOR: Κανονικά στη Θεσσαλονίκη Ναν και Μπαλτσερόφσκι
Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ευχαρίστησε τον κόσμο για το απίστευτο sold out στα διαρκείας!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ευχαρίστησε τον κόσμο για το απίστευτο sold out στα διαρκείας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved