Γι΄ αυτό ...Μπλουμς

Γι΄ αυτό ...Μπλουμς

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την επιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ντύσει στα πράσινα τον Γιάνις Μπλουμς και για το αστείο των Αγγελόπουλων που παρατράβηξε

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κυριολεκτικά άλλαξε την απόφαση του στο ...90 και αντί του Κρίσταπς Βάλτερς αποφάσισε να φέρει στην Αθήνα του Γιάνις Μπλουμς. Ο Λετονός κρίθηκε πως είναι ο ιδανικός (τηρουμένων πάντα των αναλογιών) ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Ντε Μάρκους Νέλσον. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε πάρα πολλές περιπτώσεις και έκρινε πως ο Μπλουμς μπορεί να του δώσει άμεσες και συγκεκριμένες λύσεις.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι το σουτ τριών πόντων. Στην καριέρα του σουτάρει με μεγαλύτερο ποσοστό από 41% πίσω από τη γραμμή, ενώ η μεγάλη θητεία του στη Μπιλμπάο οδήγησε τον Ιβάνοβιτς σε αυτή την απόφαση. Αν έπρεπε να τοποθετήσουμε τον Μπλουμς σε μια θέση στα γκαρντ αυτό θα ήταν περισσότερο στο “2”παρά στο “1”, ειδικά σε σχέση με τον Βάλτερς. Άρα, περισσότερο εκτελεστής και σκόρερ παρά δημιουργός και σαφώς καλύτερος αμυντικός από τον συμπατριώτη του.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως μετά τα πρώτα φιλικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός έκρινε πως η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει στο περιφερειακό σουτ και θα “καλύπτει” δύο θέσεις. Βασικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει άμεσες βοήθειες και να μπορέσει να καλύψει με κάποιο τρόπο τα κενά του. Το τουρνουά της Μόσχας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να καταλάβει ο Μπλουμς τι θέλουν οι “πράσινοι” από αυτόν και αντίστοιχα τι μπορεί να περιμένει τώρα η ομάδα από τον ίδιο. Ήδη, πήρε μια πρώτη γεύση στην προπόνηση, δέχτηκε τον βομβαρδισμό των τακτικών και πήρε δουλειά για το ...ξενοδοχείο. Σαφώς και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε στις πρώτες του μέρες, αλλά είπαμε ο σκοπός είναι να βοηθήσει σε κάποιους τομείς άμεσα.

Μέσα σε όλα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεκαθάρισε πως ψάχνει για ένα πεντάρι που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει, μετά το “κόψιμο¨του Τζούλιαν Ράϊτ που δεν παρέμεινε στην ομάδα λόγω ενός μη σοβαρού τραυματισμού, ωστόσο, ικανού να τον κρατήσει το κρίσιμο διάστημα εκτός δράσης. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον απ' όλες τις απόψεις.

Αυτά για τ' αγωνιστικά διότι στα υπόλοιπα έχουμε την αίσθηση πως καλή η πλάκα αλλά ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης. Τα όσα ειπώθηκαν από τους προέδρους του Ολυμπιακού ξέφυγαν από κάθε όριο και το πράγμα σοβάρεψε. Διασκεδάσαμε στην αρχή με τις “εμφανίσεις”, ωστόσο, δεν είναι όλα προϊόντα για χαβαλέ ή για ...εκπομπή!

ΥΓ: Άσχετο αλλά η ΑΕΚ σε ποιο γήπεδο θ' αγωνίζεται τελικά; Μακάρι να βρεθεί λύση.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved