Εβδομάδα στημένων... και μεσοπρόθεσμου

Εβδομάδα στημένων... και μεσοπρόθεσμου

Η νέα εβδομάδα έχει, σε επίπεδο γεγονότων, δύο σημεία αναφοράς, το ένα εκ των οποίων είναι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στην υπόθεση των στημένων αγώνων και το άλλο η ψηφοφορίαστην Βουλή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ε, και αν τα ΜΜΕ προλάβουν, θα ασχοληθούν με τις διακοπές ρεύματος ή όποιο άλλο θέμα προκύψει.  Λέμε τώρα...

Για το θέμα των στημένων θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ και όχι μόνο τα αθλητικά το έχουν στις πρώτες θέσεις της ιεραρχίας (με τους αθλητικούς ρεπόρτερ, αλλά και αυτούς που καλύπτουν το αστυνομικό).

Από το πρωί της Δευτέρας (27/6), τα κανάλια θα βρίσκονται επί ποδός, σίγουρα τα διευκολύνει (όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ) πως Τρίτη (28/6) και Τετάρτη (29/6) οι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν μόνο με στάσεις εργασίας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και η πιο κρίσιμη μέρα είναι αυτή που θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο.

Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως θα γίνουν οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα από τους «αγανακτισμένους» και τους απεργούς, με όλους τους φόβους που αυτό συνεπάγεται (είναι πρόσφατες οι μνήμες).

Σε ότι αφορά στα στημένα και τα όσα βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα, στον ΣΚΑΙ δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα συνεχίσουν τις έκτακτες εκπομπές (θα έχει και απόψε το βράδυ, με καλεσμένο τον πρώην πρόεδρο του Άρη, Γιάννη Κόντη).



Τέλος ο Αμορίμ από την Γιουνάιτεντ
Τέλος ο Αμορίμ από την Γιουνάιτεντ
Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Γιεκίρι
Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Γιεκίρι
United Cup: Έκπληξη από Ραντουκάνου - Μπαίνει στη μάχη με Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά
United Cup: Έκπληξη από Ραντουκάνου - Μπαίνει στη μάχη με Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά
Στον Άρη ο Αντετοκούνμπο
Στον Άρη ο Αντετοκούνμπο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved