Euro 2012 αλά... 2008

Euro 2012 αλά... 2008

Στην Πολωνία έγινε συνάντηση των καναλιών που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τελικής φάσης του Euro 2012 (ανάμεσα στα οποία είναι και η ΕΡΤ) με την εταιρία που θα κάνει τις τηλεοπτικές παραγωγές και θα είναι η ίδια με εκείνη που τις είχε αναλάβει το 2008.

Στην συνάντηση έγινε μία πρώτη κουβέντα για τον τρόπο που θα καλυφθεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του ερχόμενου καλοκαιριού και που, όπως έγινε γνωστό, ελάχιστες αλλαγές θα έχει με την διοργάνωση του 2008. Σε ότι αφορά στην ΕΡΤ, δεν μπορούσε να είναι έτοιμη για να κάνει μία σειρά από αιτήματα, κάτι που θα γίνει στο νέο ραντεβού, το οποίο θα λάβει χώρα στην Ουκρανία, στις αρχές Δεκεμβρίου. Τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το αν στην τελική φάση του Euro 2012 θα είναι η Ελλάδα ή όχι.

Τρίτη το νέο Δ. Σ.;

Αν δεν αλλάξει κάτι την Δευτέρα, τότε το νέο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ, η νέα προσπάθεια για την συγκρότηση προεδρείου θα γίνει την Τρίτη, με τα περιθώρια να στενεύουν για το συνδικαλιστικό όργανο.

Στο 12%

Η έκτακτη εκπομπή, "ΣΚΑΙ Θέμα" του ΣΚΑΙ για τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (για τρίτη σερί ημέρα) έκανε μέσο μερίδιο που πλησίασε το 12%.



Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
EuroLeague: Το τελευταίο… πιάτο της 31ης αγωνιστικής
EuroLeague: Το τελευταίο… πιάτο της 31ης αγωνιστικής
Η σύζυγος του Λεσόρ υποκλίθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου
Η σύζυγος του Λεσόρ υποκλίθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved