«Jump Shoot»: Καλεσμένος ο Μποσγανάς
Με γεμάτη «ατζέντα» θα είναι και η σημερινή (03/11, 13.00) μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot», με παρουσιαστή τον Τόλη Κοτζιά.
Στην εκπομπή του ΑΡΤ TV (πρώην Τηλέ Άστυ), που από τη φετινή σεζόν προβάλλεται κάθε Σάββατο μεσημέρι (13.00-14.00), καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης του Πανιωνίου, του Παγκρατίου, του Σπόρτιγκ και του Παπάγου, Γιώργος Μποσγανάς, ενώ μεταξύ των θεμάτων που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε είναι τα εξής…
-Ρεπορτάζ από τις μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Πλήρης αναφορά στην 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.
-Εκτενή πλάνα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ, από το ΝΒΑ, αλλά και από την Ευρώπη, όταν έπαιζε στην ιταλική Σκαφάτι.
-Δράση από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και δη το απίστευτο κάρφωμα του Μάρκους Σλότερ, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για την ACB.
-Ο Ίκαρος Καλλιθέας ενέταξε στο χορηγικό πρόγραμμά του το εστιατόριο «Πιάτσα Καλαμάκι». Τι είπαν Σταύρος Ελληνιάδης, Λάζαρος Αγαδάκος και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νίκος Καλλιγάς.
-Ρετρό με αγώνα ανάμεσα στον Παπάγο και τον Απόλλωνα Πατρών: Στέργιος Κουφός εναντίον Γεράσιμου Τζάκη.
-Δράση από το πρωτάθλημα της Α2: πλάνα και ρεπορτάζ.
-Ο Πόλις Καλλιθέας κάνει προσπάθεια να ανέβει στη Β’ Εθνική. Τι είπαν στην κάμερα του ΑΡΤ δύο από τα στελέχη της ομάδας, ο Αχιλλέας Μπογδανίδης και ο Βασίλης Συγλέτος.
-Πλούσια «γεύση» και από το ΝΒΑ: καρφώματα και μεγάλες μάχες στην πρεμιέρα του.