Επίθεση Μπαχ σε Ντιάκ
SHARE

Επίθεση Μπαχ σε Ντιάκ

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, επιτέθηκε με συνέντευξή του σε γερμανικές αθλητικές εφημερίδες, στον πρώην επικεφαλής της διεθνούς ομοσπονδίας στίβου, κρίνοντας ότι η IAAF «έπιασε πάτο» μετά τις κατηγορίες για διαφθορά κατά του Λαμίν Ντιάκ.

«Είναι εντελώς αδιανόητο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας απαιτούσε χρήματα από τους αθλητές, για να αλλάξει τα αποτελέσματα των ελέγχων ντόπινγκ. Πιάσαμε πάτο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμας Μπαχ, σύμφωνα με το «Kicker».

Ο Λαμίν Ντιάκ με τη συνεργασία και άλλων στελεχών της IAAF και συνεργατών του, κατηγορούνται για δωροληψία με αντάλλαγμα την συγκάλυψη υποθέσεων ντόπινγκ, κυρίως από Ρώσους αθλητές.

«Ο Στίβος βυθίστηκε σε μια καταιγίδα με τον αποκλεισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας στίβου, οι αθλητές της οποίας ίσως δεν καταφέρουν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το καλοκαίρι. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι όσοι εμπλέκονται, αθλητές, προπονητές, γιατροί και άλλο προσωπικό πρέπει να τιμωρηθούν. Την ίδια στιγμή, πρέπει να προστατεύσουμε τους καθαρούς αθλητές. Η IAAF από την πλευρά της θα πρέπει να εξετάσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί και τη συμμόρφωση στους κανονισμούς της και θα αποφασιστεί στη συνέχεια αν αρθούν και πότε οι αποκλεισμοί», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΔΟΕ.

Παναθηναϊκός: Σκέψη για 4-2-3-1
Παναθηναϊκός: Σκέψη για 4-2-3-1
Ραγδαίες εξελίξεις στον Έβρο: Οι ΗΠΑ «κλειδώνουν» τα Στενά του Βοσπόρου
Ραγδαίες εξελίξεις στον Έβρο: Οι ΗΠΑ «κλειδώνουν» τα Στενά του Βοσπόρου
«Ξεκαθάρισμα» λογαριασμών στην Τούμπα!
Super League: Το πρόγραμμα της ημέρας (23/9) και η βαθμολογία
Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα
Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies