Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών προσφέρει επιταγές στο «Μαζί για το παιδί»

Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών προσφέρει επιταγές στο «Μαζί για το παιδί»

Την έμπρακτη υποστήριξή του έδειξε για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών για την αρωγή ευπαθώς κοινωνικών ομάδων. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική Ανταποδοτικότητα» που έχει εκπονήσει εδώ και 3 χρόνια, πρόσφερε επιταγές αξίας 500€ έκαστη στην Οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».

Πιο συγκεκριμένα σπουδαίοι αθλητές και Ολυμπιονίκες όπως ο Λάμπρος Παπακώστας, η Φανή Χαλκιά, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Καραγκούνης  συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου «Live Well» που διοργάνωσε η ΝΝ στο Κέντρο της Αθήνας, ενώ στο περιθώριο του Αγώνα η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των Καταδύσεων Νίκος Σιρανίδης, παρέδωσαν 3 επιταγές των 500€, στο «Μαζί για το Παιδί»

Επιβεβαιώνοντας τη ρήση «Ο Αθλητισμός ενώνει» οι Ολυμπιονίκες είχαν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους με εκπροσώπους του Δημοσιογραφικού Κόσμου όπως η Σία Κοσσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου, καθώς και του Καλλιτεχνικού Κόσμου όπως ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Ναταλία Δραγούμη κ.α , για την αρωγή και την υποστήριξή τους στις δράσεις της Οργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα Δρόμου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την ανταπόκριση τόσο πολλών σπουδαίων συναδέλφων μου στη σημερινή εκδήλωση, για την υποστήριξη του «μαζί για το παιδί». Ως Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συνεχίσουμε μέσω του αθλητισμού, να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε κοινωνικά θέματα και να προσφέρουμε αρωγή σε όσους την χρειάζονται».



Μπόκα Τζούνιορς: Αποστολή στη Ρώμη για τον Ντιμπάλα
Μπόκα Τζούνιορς: Αποστολή στη Ρώμη για τον Ντιμπάλα
Έλληνες αστυνομικοί ζητούν αποκλεισμό του Μαγκουάιρ από την Premier League
Έλληνες αστυνομικοί ζητούν αποκλεισμό του Μαγκουάιρ από την Premier League
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ για το «διπλό» της αντεπίθεσης - Η ώρα και το κανάλι
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ για το «διπλό» της αντεπίθεσης - Η ώρα και το κανάλι
FIFA: Δεν δέχεται αύξηση ρόστερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIFA: Δεν δέχεται αύξηση ρόστερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved