Η «Ελπίδα» βράβευσε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες (photos+videos)

Η «Ελπίδα» βράβευσε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες (photos+videos)

Μια συγκινητική γιορτή έλαβε χώρα, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», όπου ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών τιμήθηκε, για την προσφορά του.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, που ευχαρίστησε τον σύλλογο των Ολυμπιονικών για την προσφορά τους.

Οι Βρακοφόροι της Κρήτης, έψαλλαν τα κάλαντα, ενώ παράλληλα χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς.   

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν οι Βούλα Κοζομπόλη πρόεδρος, Εύη Μωραιτίδου αντιπρόεδρος, Βούλα Ζυγούρη γραμματέας, Βιργινία Κραβαριώτη  β΄ αντιπρόεδρος, Αγγελική Καραπατάκη ταμίας και οι Πύρρος Δήμας (άρση βαρών), Ιωάννης Μελισσανίδης (γυμναστική), Μορφούλα Ντόνα, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Δήμητρα Μαγκανουδάκη (ξιφασκία), Γιώργος Τζελίλης (άρση βαρών), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (μπάσκετ), Τατιάνα Καββαδία (μπάσκετ), Βασίλης Πολύμερος (ιστιοπλοΐα), Χριστίνα Γιατζιτζίδου, Νικος Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Λούδης (πόλο), Γεωργία Ελληνάκη (πόλο), Μάριος Μπασματζιάν (ξιφασκία), Αρετή ΑΘανανοσοπούλου (ταε κβο ντο), Σοφία Μπεκατώρου (ιστιοπλοΐα),  Ανδρέας Κοσμετόπουλος (ιστιοπλοΐα), Χρύσα Μπισκιτζή (κωπηλασία), Σωτήρης Τράκας (καταδύσεις), Ξενοφώντας Κουτσούμπας, Αμιράν Καρντάνωφ (πάλη).

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, για την εκπόνηση του προγράμματος, «Αγωνιζόμαστε για την Ελπίδα, Κερδίζουμε την Ζωή, μέσα από το οποίο οι Ολυμπιονίκες  οργανώνουν αθλητικά τουρνουά, για την διάδοση της άξιας του εθελοντισμού, για την νέα τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, που η Ελπίδα έχει οργανώσει».

Ο Σύλλογος των Ελλήνων  Ολυμπιονικών, δεν παρέλαβε μόνο τιιμητικές  πλακέτες, αλλά δώρισε δύο αδιάβροχα αναπηρικά αμαξίδια, για τις ανάγκες των παιδιών, τα οποία προέκυψαν ως χορηγική υποστήριξη της εταιρείας Oxyzen Sarantou σε μία από τις δράσεις του προγράμματος "Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη Ζωή". Μαζί τιμήθηκαν και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος ΣΠΑΚΕ, το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ "Νίκος Γκάλης" του ΕΚΑ, που υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή τη δράση, ενώ η Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη τιμήθηκε επίσης καθώς με την ιδιότητα της στο Σύλλογο Ολυμπιονικών, τον Ναυτικό Όμιλο ΕΝΟΑ και τον Όμιλο SAND & SPORTS εμπνεύστηκε και διοργάνωσε σειρά σημαντικών διεθνών τουρνουά Beach Tennis, με βασικό στόχο την ενημέρωση κοινού και αθλητών για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών της ΕΛΠΙΔΑΣ...

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, για την βοήθεια που παρέχει στο Σύλλογο «Ελπίδα»  τόνισε μεταξύ άλλων:     

marian

«Από την πρώτη στιγμή ήσασταν κοντά μας και συμμετέχετε πάντα στις προσπάθειες μας και αποδεικνύεται έμπρακτα την αγάπη σας για τα παιδιά».

 Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, εκπροσωπώντας τους συναθλητές της, τόνισε: «Αγαπητή κύρια Βαρδινογιάννη εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους μου Ολυμπιονίκες, δεν μπορώ να μην σας συγχαρώ για ακόμη μία φορά, εσάς και τους συνεργάτες σας για το θεάρεστο έργο σας. Σας ευχαριστούμε για την τιμή, το πρόγραμμα «Αγωνιζόμαστε για την ελπίδα, Κερδίζουμε την ζωή», θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο ζήλο".

 Όλοι μαζί οι αθλητές, μοίρασαν δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, εκφράζοντας το θαυμασμό τους και την υποστήριξη για τον αγώνα που δίνουν.   

{onsportsvideos}onSportsVideos/OnsportsElpidaOlympionikes1.mp4{/onsportsvideos}

 

Η «Ελπίδα» βράβευσε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες (photos+videos)



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved