Άντριτς: «Δεν είναι ένας εύκολος όμιλος»

Άντριτς: «Δεν είναι ένας εύκολος όμιλος»

Το μυαλό στην προετοιμασία είναι η παρότρυνση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άντριτς, μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού προγράμματος.

«Για την Ιταλία, την Κροατία και την Ισπανία γνωρίζουμε αρκετά πράγματα. Για την Αυστραλία δεν έχουμε αρκετές γνώσεις και για το λόγο αυτό θα ψάξουμε να μάθουμε στοιχεία για αυτή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα του ομίλου. Δεν είναι ένας εύκολος όμιλος. Σίγουρα ο άλλος έχει δυνατότερες ομάδες αλλά σε μία Ολυμπιάδα όλοι προετοιμάζονται και δουλεύουν σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι. Η πρώτη θέση είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Φαβορί είναι η Ιταλία και η Κροατία οι οποίες είναι πολύ δυνατές ομάδες» είπε ο κ. Αντριτς και έθεσε τον στόχο.

«Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε διοργάνωση που μετέχουμε. Στο Έντμοντον παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς θέλουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και μετά βλέπουμε την θέση μας. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το προολυμπιακό. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι εκεί θα δούμε που μπορούμε να φθάσουμε. Πρώτος μας στόχος είναι η 4άδα και να περάσουμε στα προημιτελικά και μετά βλέπουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα που θα τερματίσουμε, αλλά πως θα είμαστε σε κορυφαία φόρμα εκείνη την περίοδο. Άλλωστε δεν είναι μόνο στο χέρι μας, καθώς υπάρχουν πολύ καλές ομάδες», τόνισε.

Ο αρχηγός της εθνικής Γιώργος Αφρουδάκης βλέπει περιθώριο εξέλιξης της εθνικής που ήδη έκανε άθλο με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Άν και είναι νωρίς για να κρίνουμε, ήταν μία καλή κλήρωση. Στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη 4άδα του ομίλου, να περάσουμε στην 8άδα και από κει και πέρα ό, τι προκύψει. Ο όμιλος μας δίνει την ευκαιρία με 2 νίκες να πάρουμε την πρόκριση για το χιαστί παιχνίδι. Όπως είπα ο πρώτος μας στόχος είναι η 8αδα, οπότε η κλήρωση μας βοηθάει να πετύχουμε αυτό το στόχο. Το χιαστί παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο στους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς και οι δύο μπαίνουν αποφασισμένοι για τη νίκη. Πάντως, είναι νωρίς να μιλήσουμε για τον άλλον όμιλο. Θα ήταν καλύτερο να το κάνουμε στο Λονδίνο όταν θα έχουμε δει την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Η εθνική είχε μείνει πίσω τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε είναι δύσκολο να μιλάμε για κάποιο μετάλλιο ή κάποια διάκριση. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση και στο Έντμοντον αναγνωρίστηκε από όλους η προσπάθειά μας. Είναι καλό να συμμετέχουμε ξανά σε μεγάλες διοργανώσεις και στο Λονδίνο θέλουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved