Αγωγή στο δημόσιο από φίλαθλο!

Αγωγή στο δημόσιο από φίλαθλο!

Αγωγή σε βάρος του ελληνικού δημοσίου κατέθεσε φίλαθλος διεκδικώντας αποζημίωση δυο εκατομμυρίων ευρώ!

Το 2003 και σε ηλικία 23 ετών έχασε το μάτι του στο γήπεδο στης Νέας Σμύρνης πριν τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και κατά τη διάρκεια επεισοδίων από πέτρα που - όπως υποστηρίζει- πέταξαν αστυνομικοί!

Ο φίλαθλος στην αγωγή του αναφέρει πως οπαδοί της ΑΕΚ πετούσαν προς την πλευρά των ΜΑΤ πέτρες και καπνογόνα.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αστυνομικοί που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ξαναπετούσαν προς τους οπαδούς τα αντικείμενα, με συνέπεια η πέτρα να τον τραυματίσει στο μάτι.

Ο παθών καταλογίζει ευθύνες στην αστυνομία λέγοντας πως «δεν έκαναν απολύτως τίποτα αν και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ντέρμπι και γνώριζαν την επικινδυνότητα.»

Ο ενάγων υποστηρίζει πως η ζωή του άλλαξε δραματικά μετά τον τραυματισμό τονίζοντας ότι: «Η σωματική αναπηρία μου θα έχει αντίκτυπο θα επηρεάσει την όλη ψυχική και πνευματική μου κατάσταση και την προσωπικότητά μου».{textlink}

Προσθέτει μάλιστα, πως είχε σχέση με μια κοπέλα, η οποία εξαιτίας της υγείας του τον εγκατέλειψε. «Θα μειονεκτώ ισόβια απέναντι στους αρτιμελείς συνανθρώπους μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά από πολλές αναβολές η αγωγή θα συζητηθεί σε πρώτο βαθμό τον Οκτώβριο του 2011.

Πηγή: newsbomb.gr.



ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής την Τετάρτη
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής την Τετάρτη
Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved