Συνεχίζεται η απεργία των ταξί

Συνεχίζεται η απεργία των ταξί

Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά την πολύωρη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούση.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, θα φτάσουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου των αυτοκινητιστών Θύμιος λυμπερόπουλος.

«Ο υπουργός έδειξε διάθεση να συζητήσει αλλά χωρίς να δεσμευτεί για τίποτα.

Εμείς προτείναμε συγκεκριμένα πράγματα στον κ. Ραγκούση. Πληθυσμιακή αναλογία και διατήρηση των εδρών, να μην παραχωρηθεί έργο σε εμάς και να γίνει νόμιμη η μεταβίβαση. Ας πάψει επιτέλους το υπουργείο να μας εκθέτει», τόνισε ο κ. Λυμπερόπουλος.

«Μέχρι να πάρουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, η απεργία συνεχίζεται κανονικά» κατέληξε.
Έτσι δεν αποκλείεται και σήμερα να έχουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Έκκληση ΣΕΤΕ να σταματήσει η απεργία

'Έκκληση προς τους ιδιοκτήτες ταξί να τελειώσουν άμεσα την απεργία τους, απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μετά τη συνάντηση που με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση.

«Εμείς είμαστε με την πλευρά της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», τόνισε ο Α. Ανδρεάδης και εκτίμησε ότι η απεργία των ταξί πρέπει να σταματήσει αύριο.

Από την πλευρά μας, είπε, θα καταθέσουμε στον υπουργό τις δικές μας προτάσεις για αναβάθμιση των υπηρεσιών, βασιζόμενες στα όσα ισχύουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr.



Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved