Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη

Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης αναζητούν σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος τους ανθρώπους που σκότωσαν τον 19χρονο Άλκη, σε ένα επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02), ο οποίος ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος από μαχαιριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 10 άτομα ενώ οι Αρχές έχουν εντοπίσει και το όπλο του εγκλήματος, ένα μικρό δρεπάνι. Μάλιστα, το εν λόγω αιχμηρό αντικείμενο εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, να γίνει άμεση προτεραιότητα της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου.

Παρακάλαγε για οίκτο ο 19χρονος!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης, μία γυναίκα άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 χθες το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Πρόκειται για μία κάτοικο της περιοχής στην οποία σημειώθηκε η επίθεση στους τρεις νεαρούς οπαδούς.

Επιπλέον, ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στο Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν και προσθέτει πως «όλα έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Παράλληλα, μία ακόμη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, είπε: «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν ''πού είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Τι έδειξαν το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Mega» το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα. Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μένος των δολοφόνων ήταν μεγάλο και η Αστυνομία Θεσσαλονίκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση των δραστών και για να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Ο 19χρονος, όμως, αιμορραγούσε ακατάσχετα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Αντίθετα οι δύο φίλοι του άτυχου 19χρονου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved