Πέντε πράγματα που αποδεικνύουν πως η νέα εποχή στην τηλεόραση είναι ήδη εδώ!

Πέντε πράγματα που αποδεικνύουν πως η νέα εποχή στην τηλεόραση είναι ήδη εδώ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τεχνολογία κερδίζει σταδιακά όλο και μεγαλύτερο έδαφος, όσον αφορά στην ψυχαγωγία μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως με λίγα μόνο «κλικ» στην οθόνη του smartphone ή του tablet μας, έχουμε πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, είτε πρόκειται για τη μουσική και τον κινηματογράφο, είτε για τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές ή κορυφαία αθλητικά events.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη της ψυχαγωγίας μέσω της τεχνολογίας, έχει «εκθρονίσει» τα πιο παραδοσιακά μέσα, τα οποία δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν την ευκολία, την αμεσότητα και το «πλούσιο» και συναρπαστικό περιεχόμενο που μας προσφέρουν οι streaming πλατφόρμες και οι σύγχρονες λειτουργίες τους. Ποιος είναι όμως, ο λόγος που το streaming σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην τηλεόραση και την ψυχαγωγία μας; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του streaming, τα οποία αποκαλύπτουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα στον τρόπο που επιλέγουμε να περνάμε τον ελεύθερο μας χρόνο;

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις σύγχρονες λειτουργίες και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του streaming, που αναβαθμίζουν τις εμπειρίες θέασης που βιώνουμε καθημερινά, κάνοντας την καθεμιά από αυτές πιο εξατομικευμένη, εύκολη και απολαυστική, για όλα τα μέλη της οικογένειας.

#1 Προσαρμόζοντας την ψυχαγωγία σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ανάγκες μας

Η αλήθεια είναι πως οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας με την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά ή να συντονιζόμαστε έγκαιρα, ώστε να παρακολουθούμε από την αρχή τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Συνεπώς, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία «νέα» τηλεόραση, η οποία προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, ενώ μας παρέχει τη δυνατότητα να εντάξουμε σε αυτή, τα τηλεοπτικά προγράμματα που μας αρέσουν. Ακριβώς αυτό κάνει και η νέα streaming πλατφόρμα ΕΟΝ από τη Nova. Διότι χάρη στη λειτουργία Catch Up 7 ημερών, μας επιτρέπει να «γυρίσουμε» τον χρόνο πίσω, μέχρι και εφτά ημέρες, για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα. Για την ακρίβεια, μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, να πάμε προς τα πίσω, να πατήσουμε pause και να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε, όποτε εμείς θέλουμε.

#2 Το «πλούσιο» και συναρπαστικό περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή

Ο βασικότερος λόγος που το streaming αρχίζει να μπαίνει σε κάθε σπίτι, είναι το γεγονός πως μας παρέχει τη δυνατότητα της επιλογής και δεν περιορίζει την απόλαυσή μας. Προσφέροντάς μας ένα «πλούσιο» και συναρπαστικό περιεχόμενο από βραβευμένες -και όχι μόνο- ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ποια θα παρακολουθήσουμε, ό,τι ώρα και αν είναι και όπου και αν βρισκόμαστε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε στο βαγόνι του τρένου πηγαίνοντας προς το γραφείο, αν ταξιδεύουμε για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή αν μόλις επιστρέψαμε στο σπίτι έπειτα από μία απαιτητική ημέρα, αφού αρκούν μερικά μόνο «κλικ» στο tablet, το smartphone, τον υπολογιστή ή την «έξυπνη» τηλεόρασή μας, για να έχουμε στη διάθεσή μας ανά πάσα στιγμή, χιλιάδες τίτλους ταινιών και σειρών.

#3 Η μαγεία του να μην χάνουμε στιγμή από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα

Ο ελεύθερος χρόνος που αφιερώνουμε σε εβδομαδιαία βάση για την προβολή των αγαπημένων μας σειρών ή αθλητικών θεαμάτων είναι πολύτιμος. Με λίγα λόγια, όταν καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας, μόνοι ή με παρέα, έτοιμοι να παρακολουθήσουμε το επεισόδιο ή τον αγώνα που περιμέναμε με ανυπομονησία τις προηγούμενες ημέρες, δεν θέλουμε κάτι να διακόψει αυτή την «ιεροτελεστία» χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, ούτε ένα επείγον επαγγελματικό τηλεφώνημα. Ωστόσο, επειδή η καθημερινότητά μας είναι απρόβλεπτη και πολλές φορές μπορεί να προκύψουν πράγματα που δεν έχουμε προγραμματίσει, χάρη στο online streaming που μας προσφέρει η πλατφόρμα ΕΟΝ, έχουμε τη δυνατότητα να διακόψουμε την παρακολούθηση -ακόμη και σε live περιεχόμενο- και να συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε όταν θα έχουμε τον χρόνο και την άνεση. Έτσι, δεν χάνουμε στιγμή από το αγαπημένο μας πρόγραμμα.

#4 Μία εξατομικευμένη εμπειρία για ακόμη πιο απολαυστικές προτάσεις θέασης

Μία σημαντική διαφορά που έχει δώσει μεγάλο προβάδισμα στο streaming, είναι το ότι μας προσφέρει μία εξατομικευμένη εμπειρία θέασης, η οποία διαμορφώνεται σταδιακά σύμφωνα με τα γούστα και τις επιθυμίες μας. Για παράδειγμα, στην πλατφόρμα EON της Nova, κάθε μέλος της οικογένειας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να αποθηκεύσει λίστες με τα αγαπημένα του κανάλια. Επιπλέον, η ΕΟΝ «μαθαίνει» τι του αρέσει να παρακολουθεί και του προτείνει τίτλους που ανταποκρίνονται στα γούστα του. Το ίδιο ισχύει και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, τα οποία μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον από οποιαδήποτε συσκευή, χάρη στο EON kids, τη λειτουργία που παρέχει ένα εξατομικευμένο προφίλ, το οποίο προστατεύεται με γονικό έλεγχο, ώστε το παιδί να παρακολουθεί πλούσιο περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία του.

#5 Παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για τους λάτρεις των sports

Ομολογουμένως, όσοι από εμάς παρακολουθούμε εντατικά τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, γνωρίζουμε καλά ότι το streaming έχει αναβαθμίσει τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας ομάδες. Πέρα από το ότι μας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όπου και όποτε θέλουμε έναν αγώνα, μας επιτρέπει επίσης να βλέπουμε ζωντανά τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στο εκάστοτε ματς, όπως τις συνθέσεις των ομάδων, τα στατιστικά, τις βαθμολογίες, τον αριθμό των πόντων ή των γκολ του κάθε παίκτη, καθώς και τον αριθμό των φάουλ ή των καρτών που σημειώνονται σε έναν αγώνα, ενώ αυτός εκτυλίσσεται. Κάπως έτσι, μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα του αγώνα που παρακολουθούμε, χάρη στη λειτουργία ΕΟΝ sports mode. Επιπλέον, ακόμη και αν χάσαμε κάποια καλή φάση κατά τη διάρκεια του ματς, μπορούμε να τη δούμε ξανά σε replay.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά οφέλη που έχει φέρει στη ζωή μας το streaming και πιο συγκεκριμένα η σύγχρονη πλατφόρμα EON από τη Nova. Μέσα από συναρπαστικό live τηλεοπτικό περιεχόμενο, περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών On demand, πάνω από 3.000 live αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στην τηλεόραση και την ψυχαγωγία μας.

#TurnYourEONTV #newNOVA #Nova #everywhereNOVA #EONTV



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved