Χάλιγουελ «βλέπει» Φέτελ

Χάλιγουελ «βλέπει» Φέτελ

Μετά τον Πικέ και τη Σακίρα, νέο καυτό ειδύλλιο (;) φαίνεται να προέκυψε στη showbiz.

Η πρώην Spice Girls Τζέρι Χάλιγουελ ποζάρει (μόνο;) με το χθεσινό νικητή του Grand Prix της F1του Μονακό και παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ

Η «Old Spice», που βρίσκεται σε διακοπές στη νότια Γαλλία, βάλθηκε να μας μπερδέψει, γιατί στον αγώνα εμφανίστηκε στο πλευρό του μεγάλου αφεντικού της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Έκλεστον, αλλά φωτογραφήθηκε και με το φίλο της να παίζει στην παραλία.
Στα πιτ πάντως εμφανίστηκε φορώντας καυτό σορτς με ανάλογο πουκάμισο, σε χρώμα σμαραγδί, και μωβ-λιλά  ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ στα μαλλιά της είχε στερεώσει  τα γυαλιά καθρέφτες γνωστής εταιρίας.

Η 38χρονη, «σιτεμένη» ποπ σταρ, όπως την αποκαλεί  ο βρετανικός σκανδαλοθηρικός Τύπος, απεικονίζονται (σε χθεσινή φωτογραφία) στο Σαιν Ζαν Καπ Φερρά, να παίζει, με το φίλο της Χένρι Μπέκγουϊθ. Τη δείχνει να τον αρπάζει από το φανελάκι του προσπαθώντας να κρατηθεί και να μην πέσει στο νερό, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να τον πετάξει αυτή μέσα στη θάλασσα…Τα παιδία παίζει, αλλά πάντα προσεγμένα, καθώς η πρώην Spice φοράει μια φόρμα σορτς θαλάσσης σε άνιμαλ πριντ, που φέτος θα φορεθεί πολύ.

Η λεπτοκαμωμένη Χάλιγουελ ζήλεψε τη δόξα της φίλης της και τραγουδίστριας στο ίδιο γκρουπ Βικτώρια Μπέκαμ και αποφάσισε να γίνει σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ, βάζοντας την υπογραφή της. Μάθε τέχνη και άστη νε…στους δύσκολους καιρούς που ζούμε



Πόλο: Παρελθόν από τον ΝΟ Πατρών ο Λεμπέσης
Πόλο: Παρελθόν από τον ΝΟ Πατρών ο Λεμπέσης
Καιρός - Τσατραφύλλιας: Πολικές θερμοκρασίες μέχρι την Τετάρτη - Πότε έρχεται νέα ψυχρή εισβολή
Καιρός - Τσατραφύλλιας: Πολικές θερμοκρασίες μέχρι την Τετάρτη - Πότε έρχεται νέα ψυχρή εισβολή
Τένις: Ο Ράονιτς «κρέμασε» την ρακέτα του
Τένις: Ο Ράονιτς «κρέμασε» την ρακέτα του
Ρεάλ Μαδρίτης: Η αντίδραση του Εμπαπέ στην απόλυση του Αλόνσο (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης: Η αντίδραση του Εμπαπέ στην απόλυση του Αλόνσο (pic)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved