Αρχίζει ο αγώνας… Βάλε τον καφέ!

Αρχίζει ο αγώνας… Βάλε τον καφέ!

Το ντέρμπι που περίμενες καιρό επιτέλους έφτασε. Δεν θα πας γήπεδο σήμερα, θα απολαύσεις την ομάδα από το σπίτι σου. Έχεις καλέσει και την παρέα και… θα γίνει χαμός! 

Ελπίζεις ο Τάσος να μην αρχίσει την γκρίνια από την αρχή, να μην του φταίνε όλα και να μην γρουσουζέψει την ομάδα κι ελπίζεις επίσης ο Νίκος να θυμηθεί να φορέσει τη γούρικη μπλούζα του. Εσύ έχεις κάνει το καθήκον σου, το τυχερό σου καπέλο δεν πρόκειται να βγει από το κεφάλι σου πριν το 90’ κι ας δείτε τον αγώνα μέσα στο σαλόνι σου, κι ας είναι 7 το απόγευμα - όλες οι θυσίες αξίζουν για τη νίκη! Σκέφτηκες να παραγγείλεις και φαγητό, μα ο αγώνας είναι νωρίς. Ας βολευτείτε με τα γλυκά που έχεις στο ψυγείο και μετά τον αγώνα, αναλόγως την όρεξη που θα έχετε, παραγγέλνετε ό,τι πει η παρέα.

Αυτή τη φορά άλλωστε, κάτι θα είναι διαφορετικό, κάτι νέο θα είναι μαζί σας. Στο τραπεζάκι του σαλονιού σου θα βρίσκονται τρεις κούπες με ζεστό καφέ – κάθε μία με τον καφέ που προτιμάτε! Από όταν ανακάλυψες τα Dimello Home Blends έχει αλλάξει… ολόκληρη  η ζωή σου: Έχεις τον καλύτερο καφέ, τον ποιοτικότερο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου στην κουζίνα του σπιτιού σου! Σου πήρε λίγο χρόνο καθώς δεν μπόρεσες να αντισταθείς και πήρες να δοκιμάσεις και τα τέσσερα χαρμάνια του espresso. FORZA, σαν τη δυνατή Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, MEZZO σαν την κυρίαρχη σε όλες τις γραμμές Μπάγερν Μονάχου, RICCO όπως η Μάντσεστερ Σίτι που έχει το ακριβότερο ρόστερ για φέτος και AROMA όπως η πολύ ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης – κλασική αξία. Μπήκαν όλοι επανειλημμένως στο φλιτζάνι σου, όμως τελικά κατέληξες: Ο καφές «σου» είναι ο MEZZO και δεν είναι καθόλου τυχαίο που σου φέρνει στο μυαλό την αγαπημένη σου γερμανική ομάδα.

pod

Με τον καφέ φίλτρου τα πράγματα ήταν ευκολότερα, αφού δεν μπόρεσες να «απατήσεις» τη Σελεσάο, ούτε στον καφέ: Ευτυχώς, ο Dimello BRAZIL Single Origin σου έδωσε τη λύση. Εξαιρετικός καφές Arabica με ήπια γεύση και ισορροπημένο σώμα, σου θυμίζει την ισορροπία των Βραζιλιάνων βιρτουόζων της μπάλας όταν κάνουν τα «μαγικά» τους!

pod2

Οι κολλητοί έχουν άλλα γούστα, αλλά δεν τα χαλάτε για τον Dimello! Ξέρεις πως χάρη στην ταινία “tin tie” της συσκευασίας του, η φρεσκάδα του διατηρείται για καιρό. Ο Τάσος πίνει το εσπρεσάκι του με πλούσιο άρωμα – o AROMA ήταν ο ιδανικός γι’ αυτόν από την αρχή, όμως ο Νίκος συνήθως πίνει καφέ φίλτρου. Σου έχει περιγράψει ότι όπως εσύ δοκίμασες όλους τους espresso, εκείνος πήρε σπίτι του όλα τα χαρμάνια φίλτρου και τους μονοποικιλιακούς για να διαλέξει μεταξύ των έξι: BOLD, MILD, RAZIL, ETHIOPIA, GUATEMALA και COLOMBIA! Τελικά δεν τα βρήκατε, γιατί εκείνος προτιμά τον COLOMBIA – φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει την αγάπη του για τον Κάρλος Βαλντεράμα, το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου της χώρας της Λατινικής Αμερικής και τη… μεγαλύτερη αφάνα του ποδοσφαιρικού στερεώματος! Δεν του χαλάς όμως χατίρι, έχεις και τον Dimello COLOMBIA στο ντουλάπι σου. Ακόμα και μετά το ματς, αν έχετε όρεξη για κουβέντα με τα παιδιά, βάζετε να γίνεται ο Dimello decaffeinated (DECAF), που έχει υποστεί αποκαφεΐνωση αποκλειστικά με νερό, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και συνεχίζετε την απόλαυση!

Δεν ήξερες πως μπορείς εύκολα και απλά να έχεις τέτοιο ποιοτικό καφέ στο σπίτι σου, να τον αγοράζεις όποτε θέλεις από το σούπερ μάρκετ και να τον ετοιμάζεις μόνος σου γεμίζοντας την κουζίνα σου με μεθυστικά αρώματα… Τώρα, ο Dimello είναι η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια!



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved