Πανετόνε

Πανετόνε

Σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε νωπή μαγιά, η αναλογία είναι στο ζυμάρι 60 γρ. και στο προζύμι 8 γρ.

Για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην υφή του πανετόνε, μόλις ψηθούν καρφώνουμε δύο καλαμάκια για σουβλάκια στο κάτω μέρος των πανετόνε και τα στηρίζουμε ανάμεσα σε δύο σκεύη, έτσι ώστε το πανετόνε να κρέμεται ανάποδα στον αέρα ώστε καθώς κρυώνει να μη χάσει τον όγκο του. Για περισσότερα μπείτε ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς, Μπενίτεθ: «Έχω ιδέες στο μυαλό μου, χρειάζεται πίστη για να εφαρμοστούν»
Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς, Μπενίτεθ: «Έχω ιδέες στο μυαλό μου, χρειάζεται πίστη για να εφαρμοστούν»
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Αγωνία για Ζίνι | Τι είπε ο Νίκολιτς για τον τραυματισμό του Ανγκολέζου
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Αγωνία για Ζίνι | Τι είπε ο Νίκολιτς για τον τραυματισμό του Ανγκολέζου
Βαθμολογία UEFA: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ανέβασαν κι άλλο την Ελλάδα
Βαθμολογία UEFA: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ανέβασαν κι άλλο την Ελλάδα
Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς: Τα highlights από τη σπουδαία νίκη των «πράσινων»
Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς: Τα highlights από τη σπουδαία νίκη των «πράσινων»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved