Πανετόνε

Πανετόνε

Σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε νωπή μαγιά, η αναλογία είναι στο ζυμάρι 60 γρ. και στο προζύμι 8 γρ.

Για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην υφή του πανετόνε, μόλις ψηθούν καρφώνουμε δύο καλαμάκια για σουβλάκια στο κάτω μέρος των πανετόνε και τα στηρίζουμε ανάμεσα σε δύο σκεύη, έτσι ώστε το πανετόνε να κρέμεται ανάποδα στον αέρα ώστε καθώς κρυώνει να μη χάσει τον όγκο του. Για περισσότερα μπείτε ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Χαμός στον Τύπο της Ισπανίας για τη διαιτησία - «Σοβαρά λάθη»
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Χαμός στον Τύπο της Ισπανίας για τη διαιτησία - «Σοβαρά λάθη»
Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με Μπάτλερ
Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με Μπάτλερ
Champions League: Εξάρα στην Νάπολι πριν τον Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν - Διέλυσε την Ατλέτικο η Άρσεναλ
Champions League: Εξάρα στην Νάπολι πριν τον Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν - Διέλυσε την Ατλέτικο η Άρσεναλ
EuroCup: Ήττα για τον Άρη από την Μανρέσα στο Αλεξάνδρειο
EuroCup: Ήττα για τον Άρη από την Μανρέσα στο Αλεξάνδρειο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved