Πανετόνε

Πανετόνε

Σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε νωπή μαγιά, η αναλογία είναι στο ζυμάρι 60 γρ. και στο προζύμι 8 γρ.

Για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην υφή του πανετόνε, μόλις ψηθούν καρφώνουμε δύο καλαμάκια για σουβλάκια στο κάτω μέρος των πανετόνε και τα στηρίζουμε ανάμεσα σε δύο σκεύη, έτσι ώστε το πανετόνε να κρέμεται ανάποδα στον αέρα ώστε καθώς κρυώνει να μη χάσει τον όγκο του. Για περισσότερα μπείτε ΕΔΩ.



ΟΣΕΚΑ: «Ζητήσαμε την συμπαράσταση της ΕΟΚ αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση»
ΟΣΕΚΑ: «Ζητήσαμε την συμπαράσταση της ΕΟΚ αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση»
Μπασκόνια: Τέλος ο Ντιαλό
Μπασκόνια: Τέλος ο Ντιαλό
LIVE Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός 1-3 - Β' ημίχρονο
LIVE Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός 1-3 - Β' ημίχρονο
Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης από τους νησιώτες
Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης από τους νησιώτες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved