Μύκονος, Ροναλντίνιο και Champions League!

Μύκονος, Ροναλντίνιο και Champions League!

Είναι από τις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο;  Να έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις μία selfie με τον Ροναλντίνιο, να τον δεις από κοντά να παίζει ποδοβόλλεϋ εναντίον του Αντώνη Νικοπολίδη στην παραλία του Super Paradise στη Μύκονο, να είσαι σε μία διήμερη κρουαζιέρα ή να έχεις τη δυνατότητα να δεις τον τελικό του Champions League όντας στο Cavo Paradiso ακούγοντας καταπληκτική μουσική και έχοντας πρόσβαση σε όση μπύρα Heineken θες;

Μπορείς να πεις και όλα τα παραπάνω που απόλαυσαν οι 450 προσκεκλημένοι της Heineken από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του Heineken Champions Voyage. Ένα τριήμερο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χορηγίας της Heineken στο UEFA Champions League μεταξύ 3 και 5 Ιουνίου. Ένα πάρτι που μέχρι πρότινος λάμβανε χώρα στην Ίμπιζα της Ισπανίας με το όνομα IBIZA Final, αλλά φέτος πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και τη Μύκονο με τους προσκεκλημένους να μεταβαίνουν στο Νησί των Ανέμων με κρουαζιερόπλοιο πάνω στο οποίο είδαν και τον αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους όπου, ως γνωστόν, θριάμβευσε η πρώτη προς μεγάλη χαρά των φανατικών οπαδών του Κριστιάνο Ρονάλντο και προς απογοήτευση των ουκ ολίγων φιλάθλων που ήθελαν να δουν τον Τζίτζι Μπουφόν να σηκώνει την κούπα με τα αυτιά.

Μαζί με τους προσεκλημένους τον τελικό του Champions League παρακολούθησε και ο Ροναλντίνιο, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων 20 ετών που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα ήταν ο «καπετάνιος» της κρουαζιέρας και ο άνθρωπος που έδινε με το δικό του στυλ το ρυθμό στα πάρτι και στα διάφορα happenings που στήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου. Από τα πιο ενδιαφέροντα ήταν πιθανότατα ο αγώνας ποδοβόλλεϋ στον οποίο η ομάδα του Ροναλντίνιο αναμετρήθηκε με την ελληνική αποστολή, «αρχηγός» της οποίας ήταν ο προσκεκλημένος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της τελευταίας 20ετίας, ήτοι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Το πρώτο βράδυ οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα μοναδικό pre-game show στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου με χορευτές και μουσικούς, δημιουργώντας μια μοναδική «γηπεδική» ατμόσφαιρα! Ο αγώνας προβλήθηκε σε μια τεράστια οθόνη και σε κάθε γκολ οι πανηγυρισμοί ήταν εντυπωσιακοί! Με το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας όσους τα έβλεπαν από τα κοντινά νησιά να αναρωτιούνται «τι συμβαίνει;». Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τα Social Media όπου «ταξίδευε» ήδη η γιορτή του Heineken Champions Voyage.

Τη δεύτερη ημέρα της κρουαζιέρας έγινε ο επίσημος εορτασμός του τελικού, που κράτησε μέχρι την ανατολή του ηλίου στο Super Paradise και το Cavo Paradiso, πάντα με τη συνοδεία της Heineken.

«Το Champions Voyage 2017 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αφήνοντας σε όσους είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν τρομερές αναμνήσεις! Η Heineken δημιούργησε ένα αξέχαστο διήμερο με κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές, πολλή διασκέδαση και πολλή Heineken, την κορυφαία μπίρα των πρωταθλητών, καταναλώνοντας πάντα υπεύθυνα!» σημείωσε η Ευτυχία Γατοπούλου, Marketing Manager για τη Heineken στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Σημαντικό στοιχείο είναι πάντως ότι η Heineken επέλεξε φέτος την Ελλάδα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας την προβολή της στο εξωτερικό και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, καθώς η πρωτοβουλία συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.

Δείτε το βίντεο:

Μύκονος, Ροναλντίνιο και Champions League!



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved