Τρέξε με το ζευγάρι σου και η Lanes ως Χρυσός Χορηγός θα σε στηρίξει στο RUN TOGETHER
SHARE

Τρέξε με το ζευγάρι σου και η Lanes ως Χρυσός Χορηγός θα σε στηρίξει στο RUN TOGETHER

Φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY, το ιδιαίτερο γεγονός που καλεί κόσμο όλων των ηλικιών να τρέξει για καλό σκοπό. Η Lanes θέλοντας να γίνει μέρος αυτού του ξεχωριστού αθλητικού γεγονότος, συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ως Χρυσός Χορηγός, προάγοντας τις αξίες της σωματικής άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Η Lanes εδώ και 36 χρόνια κατανοεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καθένα, με πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία μπορούν να… συμπληρώσουν αρμονικά την κάθε ημέρα, κάθε στιγμή! Γι’ αυτό θα βρίσκεται στον αγώνα RUN TOGETHER, για να συμπληρώσει τον καλύτερό σας εαυτό, στηρίζοντας την προσπάθειά όλων των συμμετεχόντων! Στόχος της να σας χαρίζει τόνωση και απόδοση, έτσι ώστε να αθλείστε ΠΟΛΥ, να τρέχετε ΠΟΛΥ και να ζείτε το... ΠΟΛΥ!

Για τον λόγο αυτό, όλοι όσοι αγαπούν το τρέξιμο προσκλήθηκαν από τη Lanes να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μοναδικές αγωνιστικές στιγμές, συμβάλλοντας παράλληλα στον φιλανθρωπικό σκοπό του running event, που στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος.

Στους συμμετέχοντες δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ μιας διαδρομής 3 χλμ και μιας 6 χλμ, αντίστοιχα με το επίπεδο και τις αντοχές που έχουν. Η εκκίνηση του αγώνα είναι την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί και θα λάβει μέρος στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης).

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής διαδρομής θα προσφέρονται στους αθλητές προϊόντα Lanes, δίνοντάς τους περισσότερη ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια προκειμένου να αποδίδουν τα μέγιστα. Η Lanes running team θα βρίσκεται επίσης εκεί την Κυριακή, για να διαγωνιστεί μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και να δώσει έμπρακτα το παράδειγμα για την καλλιέργεια αθλητικής κουλτούρας.  

Γιατί όταν τρέχουμε με αυτούς που μας… συμπληρώνουν, τερματίζουμε πάντα πρώτοι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Η Lanes:

Η Lanes εδώ και 36 χρόνια κατανοεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καθένα, με πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία μπορούν να μας συμπληρώνουν αρμονικά στην κάθε μας ημέρα… κάθε στιγμή! Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Το νέο πουλέν του Γκουαρντιόλα από την Μασία (video)
Το νέο πουλέν του Γκουαρντιόλα από την Μασία (video)
Τυφλά χτυπήματα σε διαιτητές (photos)
Τυφλά χτυπήματα σε διαιτητές (photos)
Ο Άρβιντας Σαμπόνις δεν υπήρξε ποτέ θαύμα της φύσης
Ο Άρβιντας Σαμπόνις δεν υπήρξε ποτέ θαύμα της φύσης
Εβδομάδα πληρωμών: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, αναδρομικά
Εβδομάδα πληρωμών: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, αναδρομικά


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies