«Πάγωσε» άμεσα τον πόνο
SHARE

«Πάγωσε» άμεσα τον πόνο

Υπάρχουν κάποια προϊόντα-κλειδιά που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου, ακόμα κι αν δεν το έχεις σκεφτεί.

Ένα από αυτά είναι το ΝΕΟ Cryotherapy Freezing Power Spray. Και να γιατί. Αν είσαι αθλητικός τύπος, γνωρίζεις ότι από τη σωματική άσκηση συχνά δε λείπουν οι μικροτραυματισμοί. Αν πάλι δεν είσαι, ξέρεις καλά ότι στην καθημερινότητά σου μπορεί να προκύψουν ατυχηματάκια, όπως θλάσεις ή χτυπήματα. Το θέμα είναι να είσαι σωστά εξοπλισμένος και να μη σε πτοούν τέτοια περιστατικά.

Untitled

Το Cryotherapy Spray με εκχυλίσματα βοτάνων ήρθε για να βοηθήσει σε αυτό. Αποτελεί το νέο ψυκτικό σπρέι της σειράς Pharmasept Aid, και συμπληρώνει το γνωστό σε όλους Cryotherapy Gel, το οποίο είναι ιδανικό για παρατεταμένη χρήση όταν ο πόνος επιμένει. Τι ακριβώς κάνει το Spray; Εφαρμόζεται κατευθείαν στο σημείο του πόνου αμέσως μετά από χτύπημα ή θλάση, και τον σταματά προσφέροντας επιταχυνόμενη ψύξη.

Επιπλέον, είναι από τα λίγα ψυκτικά σπρέι με αντιφλεγμονώδη δράση, ιδιότητα την οποία προσφέρει το αρπαγόφυτο που περιέχει. Αυτό σημαίνει αποτελεσματική ανακούφιση για να μη δημιουργηθεί φλεγμονή. Το εκχύλισμα άρνικας, από την άλλη, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, δρα κατά του πρηξίματος και του μυϊκού πόνου, και καταπραΰνει από ερεθισμούς. Το σπρέι έχει δράση έως 2 ώρες, ενώ δεν περιέχει φαρμακευτική ουσία.
Τώρα ξέρεις ποιο «εργαλείο» δε θα αποχωρίζεσαι ποτέ για να μη σε κρατούν πίσω τα μικροατυχήματα.

Το Cryotherapy Freezing Power Spray είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν, με ένδειξη CE, και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/tol-velvet/anakoufisi-pono/tol-velvet-cryotherapy-freezing-power-spray-150ml-detail

Super League: Σενάριο για Σκόμινα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Super League: Σενάριο για Σκόμινα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Φωτιά... και με Μακέντα
Παναθηναϊκός: Φωτιά... και με Μακέντα
Champions League: Δείτε όλα τα γκολ της Τρίτης (19/9)
Champions League: Δείτε όλα τα γκολ της Τρίτης (19/9)
Άγιαξ - ΑΕΚ: «Πετάει» στα αστέρια
Άγιαξ - ΑΕΚ: «Πετάει» στα αστέρια


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies