Μαθαίνω το Μπάσκετ, Αγαπώ τον Αθλητισμό!!!
SHARE

Μαθαίνω το Μπάσκετ, Αγαπώ τον Αθλητισμό!!!

Μία μπασκετική συνάντηση «πολύ υψηλού επιπέδου» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Ζηρίνειο Αθλητικό της Κηφισιάς, με τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη και Πολυνίκη Πρωταθλητή με την Εθνική Ομάδα και τον Παναθηναϊκό Κώστα Τσαρτσαρή, να συμμετέχει στην προπόνηση των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η προπονήτρια των Ακαδημιών του ΖΑΟΝ και επίσης Ολυμπιονίκης του αθλήματος Τατιάνα Καββαδία, προσκάλεσε τον συνάδελφό της Κώστα Τσαρτσαρή στην προπόνηση, στα πλαίσια του προγράμματος "Μαθαίνω το Μπάσκετ, Αγαπώ τον Αθλητισμό" που έχει εκπονήσει, προκειμένου να φέρει τα παιδιά σε επαφή με εμβληματικές φυσιογνωμίες του αθλήματος.

Με τη σειρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τιμήθηκε από την Διοίκηση του Συλλόγου για την προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και τον Αθλητισμό γενικότερα, παρακολούθησε τις νεαρές αθλήτριες, συμμετείχε στην προπόνησή τους, έδωσε συμβουλές και πρόσφερε με την παρουσία του, μία αξιομνημόνευτη εμπειρία στα κορίτσια.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η Τατιάνα Καββαδία, σημείωσε: "Στόχος όλων ημών των Ολυμπιονικών και των διακεκριμένων αθλητών θα πρέπει να είναι η μεταλαμπάδευση των αξιών του αθλητισμού και των γνώσεών μας στα νέα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον σπουδαίο συνάδελφό μου Κώστα Τσαρτσαρή, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο νέο πρόγραμμα "Μαθαίνω το Μπάσκετ, Αγαπώ τον Αθλητισμό" που εκπονούμε στις Ακαδημίες του ΖΑΟΝ, οποίο προβλέπει την επαφή των αθλητριών μας με κορυφαίους αθλητές, ώστε τα κορίτσια να έρχονται σε άμεση επαφή με την αθλητική ιστορία της χώρας μας και εξ' αυτού να αντλούν έμπνευση για τη συνέχιση της πορείας τους".

Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ Κηφισιάς κ. Κώστας Αναστασίου δήλωσε: "H σημερινή παρουσία ενος τοσο καταξιωμένου παίχτη όπως ο Κώστας Τσαρτσαρής στον Σύλλογο μας, τιμά όλους μας.Συγχαρητήρια στην Τατιάνα Καββαδία για την πρωτοβουλία της "Μαθαίνω το Μπάσκετ, Αγαπώ τον Αθλητισμό". Ο Σύλλογος στηρίζει κάθε πρωτοβουλία τέτοιου είδους, που έχει σαν στόχο την εξέλιξη της γενικότερης μπασκετικής παιδείας των κοριτσιών μας".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τέλος, μετά τη βράβευσή του από τον επικεφαλής της Διοίκησης του ΖΑΟΝ δήλωσε: " Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΖΑΟΝ και τον Πρόεδρο κ. Αναστασίου για την βράβευση και να τους συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω την coach κα Τατιάνα Καββαδία για την πρόσκληση να βρεθώ με τις αθλήτριές της, καθώς για εμένα είναι πάντα ζητούμενο να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, να τους μεταδώσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, για την προσπάθεια και τους τρόπους που χρειάζεται να κάνει κάποιος, για να καταφέρει να φτάσει ψηλά. Είμαι δίπλα στις προσπάθεις του ΖΑΟΝ και την Τατιάνας, για την ανάπτυξη του Γυναικείου Μπάσκετ και τέτοιες πρωτοβουλίες είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν καρπούς"...


Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies