Πιθανό πρόβλημα ρευστότητας το Φεβρουάριο!
Περίεργη δήλωση του επικεφαλής του ESM - Δεν «πείστηκε» το Eurogroup από το ασφαλιστικό της κυβέρνησης - «Χρειαζόμαστε συμπληρωματικά στοιχεία», είπε ο Ντάισελμπλουμ - Μαρτυρική πρώτη αξιολόγηση προμηνύει ο Σόιμπλε - Γρήγορα βήματα θέλει ο Μοσκοβισί
Το ασφαλιστικό αλλά και η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος ήταν τα ζητήματα που απασχόλησαν το σημερινό Eurogroup.
«Περίεργη» μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, «Η ρευστότητα στην Ελλάδα μπορεί να στενέψει ξανά τον Φεβρουάριο» τόνισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, του οργανισμού μέσω του οποίου διοχετεύονται τα ευρωπαϊκά δάνεια στην Ελλάδα.
Περισσότερα στο newsbomb.gr