Ασφαλιστικό: Πίσω από non papers κρύβεται η κυβέρνηση…
Σε ραντεβού εντός και εκτός Ελλάδας και σε non papers με τα οποία επιχειρεί να κάνει διασπορά ευθυνών για το ασφαλιστικό, αναλώνεται η κυβέρνηση.
Τη στιγμή που η κοινωνία «βράζει», τα κεκτημένα ετών καταρρέουν και οι συντάξεις πείνας είναι …ante portas, η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης.
Από τη μια ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κάνει ….τουρ στην Ευρώπη, προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του, από την άλλη ετοιμάζεται στρατηγική …ψυχολογικού μασαζ στην κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα, η κυβέρνηση απαντά μέσω…κύκλων, δηλαδή non papers στον καταιγισμό πυρών που δέχεται.
Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το απόγευμα εκδόθηκε νέο paper με το οποίο η κυβέρνηση απαντά στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, χωρίς όμως να δίνει απαντήσεις για τη βιωσιμότητα του νέου σχεδίου.
Περισσότερα στο newsbomb.gr