Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη

Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη

Το ιδανικό είναι οι τροφές να καταναλώνονται όσο το δυνατόν πιο φρέσκιες, καθώς έτσι διατηρούν όλες τις βιταμίνες και τα πολύτιμα στοιχεία τους.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής όμως, συχνά δεν το επιτρέπουν και έτσι η κατάψυξη των τροφίμων γίνεται αναγκαίο κακό.

Η κατάψυξη είναι η φυσική διεργασία, με την οποία η θερμοκρασία ενός τροφίμου μειώνεται κάτω του σημείου πήξης του νερού κι ένα μέρος του νερού του τροφίμου μετατρέπεται σε παγοκρυστάλλους. Η περιοχή θερμοκρασιών της είναι από το σημείο πήξης του νερού στο τρόφιμο και κάτω, με συνηθέστερη τους -18'C.

Διαβάστε πόσο αντέχει κάθε κατηγορία τροφίμου στο onmed.gr



Πένθος στη Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέθανε ο «θρύλος» της ομάδας, Τζον Ρόμπερτσον
Πένθος στη Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέθανε ο «θρύλος» της ομάδας, Τζον Ρόμπερτσον
Παπανικολάου: «Έχουμε το ταλέντο και τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω»
Παπανικολάου: «Έχουμε το ταλέντο και τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω»
Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγάλη βελτίωση – Είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη χαρούμε»
Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγάλη βελτίωση – Είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη χαρούμε»
ΠΑΟΚ: Πλησιάζει στην απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ
ΠΑΟΚ: Πλησιάζει στην απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved