Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη

Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη

Το ιδανικό είναι οι τροφές να καταναλώνονται όσο το δυνατόν πιο φρέσκιες, καθώς έτσι διατηρούν όλες τις βιταμίνες και τα πολύτιμα στοιχεία τους.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής όμως, συχνά δεν το επιτρέπουν και έτσι η κατάψυξη των τροφίμων γίνεται αναγκαίο κακό.

Η κατάψυξη είναι η φυσική διεργασία, με την οποία η θερμοκρασία ενός τροφίμου μειώνεται κάτω του σημείου πήξης του νερού κι ένα μέρος του νερού του τροφίμου μετατρέπεται σε παγοκρυστάλλους. Η περιοχή θερμοκρασιών της είναι από το σημείο πήξης του νερού στο τρόφιμο και κάτω, με συνηθέστερη τους -18'C.

Διαβάστε πόσο αντέχει κάθε κατηγορία τροφίμου στο onmed.gr



Ζαφείρης: «Τιμή μου να φοράω τα ερυθρόλευκα - Μόνο επιτυχίες στο μέλλον»
Ζαφείρης: «Τιμή μου να φοράω τα ερυθρόλευκα - Μόνο επιτυχίες στο μέλλον»
AEK: «Δεν θα παρατήσουμε το ματς» - Όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τον αγώνα με τη Σολνόκι
AEK: «Δεν θα παρατήσουμε το ματς» - Όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τον αγώνα με τη Σολνόκι
Πάσπαλιε: «Μεγάλο βάρος για την ομάδα ο Πάρκερ»
Πάσπαλιε: «Μεγάλο βάρος για την ομάδα ο Πάρκερ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Τσέντι Όσμαν, η επιστροφή
Παναθηναϊκός AKTOR: Τσέντι Όσμαν, η επιστροφή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved