Δυσανεξία στη γλουτένη: Ποιος ο ρόλος του αβγού στη διαχείριση της πάθησης
SHARE

Δυσανεξία στη γλουτένη: Ποιος ο ρόλος του αβγού στη διαχείριση της πάθησης

Όσο περισσότερο μελετούν οι επιστήμονες τη δυσανεξία στη γλουτένη, πάθηση γνωστή και ως κοιλιοκάκη, τόσο περισσότερα μαθαίνουν για τα αίτια και τις πιθανές στρατηγικές αντιμετώπισής της.

Σύμφωνα με νέα μελέτη που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Food Chemistry, το αβγό μπορεί πιθανώς να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της νόσου και να διευκολύνει τη διατροφική καθημερινότητα των ατόμων που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Διαβάστε αναλυτικά στο onmed.gr

Kαστρίτης: «Τιμή να είσαι προπονητής του Άρη»
Kαστρίτης: «Τιμή να είσαι προπονητής του Άρη»
Ήττα σε νεκρό χρόνο για τον Ολυμπιακό
Ήττα σε νεκρό χρόνο για τον Ολυμπιακό
Κύμη: Επίσημη η επιστροφή του Άρμστεντ στην Ελλάδα
Κύμη: Επίσημη η επιστροφή του Άρμστεντ στην Ελλάδα
Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Καμαρά
Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Καμαρά


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies