Δυσανεξία στη γλουτένη: Ποιος ο ρόλος του αβγού στη διαχείριση της πάθησης

Δυσανεξία στη γλουτένη: Ποιος ο ρόλος του αβγού στη διαχείριση της πάθησης

Όσο περισσότερο μελετούν οι επιστήμονες τη δυσανεξία στη γλουτένη, πάθηση γνωστή και ως κοιλιοκάκη, τόσο περισσότερα μαθαίνουν για τα αίτια και τις πιθανές στρατηγικές αντιμετώπισής της.

Σύμφωνα με νέα μελέτη που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Food Chemistry, το αβγό μπορεί πιθανώς να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της νόσου και να διευκολύνει τη διατροφική καθημερινότητα των ατόμων που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Διαβάστε αναλυτικά στο onmed.gr



Ανανέωσε με τη Φενερμπαχτσέ ο Ουίλμπεκιν
Ανανέωσε με τη Φενερμπαχτσέ ο Ουίλμπεκιν
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η «οβίδα» του Γκονζάλο λύγισε την Γιουβέντους κι έστειλε τη Ρεάλ στους 8
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η «οβίδα» του Γκονζάλο λύγισε την Γιουβέντους κι έστειλε τη Ρεάλ στους 8
Γιώργος Αμούτζας: Πώς περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο - «Δεχθήκαμε 13,5 G κατά την πρόσκρουση»
Γιώργος Αμούτζας: Πώς περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο - «Δεχθήκαμε 13,5 G κατά την πρόσκρουση»
Wimbledon: Αποκλεισμοί που σοκάρουν στον πρώτο γύρο - Η Ριμπάκινα αντίπαλος της Σάκκαρη
Wimbledon: Αποκλεισμοί που σοκάρουν στον πρώτο γύρο - Η Ριμπάκινα αντίπαλος της Σάκκαρη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved