Ανεμιστρόβιλος στην Εύβοια (pics)
Ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος εμφανίστηκε στην στεριά εχτές το απόγευμα στην παραλία της Αμαρύνθου και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!
Σύμφωνα με το eviazoom το πέρασμα του δεν γλίτωσαν τραπέζια και καρέκλες καλοκαιρινών μαγαζιών προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτά. Στον αέρα σηκώθηκε και μία βάρκα 300 κιλών!
Το φαινόμενο χτύπησε την Τετάρτη (21/80) στις 17.30 το απόγευμα την παραλία της Αμαρύνθου και ενώ επικραττούσε καλοκαιρία στην περιοχή.
Ξαφνικά έπιασε αέρας και μέσα στα μελτέμια της θάλασσας φάνηκε από μακριά ένας ανεμοστρόβιλος, αλλά κανείς δεν προμήνυε τι θα συμβεί στην συνέχεια.
Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έφτασε στην στεριά και στο πέρασμα του δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Στον αέρα σηκώθηκαν τραπέζια, καρέκλες και βάρκες, τα οποία κατέληξαν στην θάλασσα (φώτο) και μέχρι να εξαφανισθεί ο ανεμοστρόβιλος επικράτησε πανικός και τρόμος.
Ο ανεμοστρόβιλος ήταν τόσο ισχυρός που σήκωσε στον αέρα και μία βάρκα 300 κιλών, η οποία βρισκόταν σε καφετέρια για να διακοσμεί τον χώρο, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν δύο παραλιακά μαγαζιά.
Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Εύβοια και όχι μόνο!
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr