Απίστευτο! Την ανάγκασε η μητέρα της να κάνει σεξ στα 16 της!
Διηγείται το δικό της δράμα στην αυτοβιογραφία της. Η Σάτσι Πάρκερ, κόρη της Σίρλεϊ Μακ Λέιν γράφει ότι η μητέρα της την ανάγκασε να κάνει σεξ στα 16 της.
Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν βραβευμένη για ταινίες όπως Can-Can και Sweet Charity είχε αποκτήσει τους δικούς της «αυλικούς».
Ανάμεσά τους και το ζεύγος Εμπερχαρντ και Φίλις Κρονχάουζεν, σεξοθεραπευτές, οι οποίοι έμεναν σχεδόν μόνιμα στο σπίτι της στο Μαλιμπού.
Ένα απόγευμα ήταν όλοι μαζί στο σαλόνι. «Ο Εμπερχαρντ με ρώτησε κατευθείαν αν έχω κάνει ποτέ σεξ. Κοκκίνισα και απάντησα όχι, και τότε είπε ότι πρέπει να πάω οπωσδήποτε να το κάνω με τον Μπραντ, τον φίλο μου που είχε έρθει για επίσκεψη», λέει η Σάτσι.
Διαβάστε περισσότερα για το θέμα «Απίστευτο! Την ανάγκασε η μητέρα της να κάνει σεξ στα 16 της!», στο Gossip-tv.gr