Καλύτερη προστασία προσφέρει η συλλογή Nike Shield (photos)

Καλύτερη προστασία προσφέρει η συλλογή Nike Shield (photos)

Η απόλυτη προστασία και η εξαιρετική δυνατότητα οπτικού εντοπισμού συνδυάζονται σε μια συλλογή που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά υποδήματα τρεξίματος.

Οι σκοτεινές ημέρες του χειμώνα δεν είναι ο μόνος αντίπαλος για τους δρομείς. Οι καταιγίδες και ο παγωμένος αέρας δυσκολεύουν την προσπάθεια των αθλητών, κάνοντας το νυχτερινό τρέξιμο μια δυνατή πρόκληση. Η νέα συλλογή υποδημάτων Nike Shield απαντά σε αυτή την πρόκληση.

Τα υποδήματα της συλλογής έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και να προστατεύουν τους αθλητές από το κρύο του χειμώνα. Η συλλογή περιλαμβάνει τα Nike LunarGlide+, Nike Free Run+ και Nike Air Pegasus+.

Έτσι, τα υποδήματα της συλλογής Nike Shield αντέχουν περισσότερο στη βροχή και το κρύο ενισχύοντας την αναπνοή του πέλματος, η οποία είναι σημαντική για τους δρομείς. Οι δρομείς παραμένουν έτσι ζεστοί και στεγνοί, και τρέχουν με ασφάλεια, καθώς και τα τέσσερα μοντέλα της συλλογής Nike Shield διαθέτουν ισχυρά ανακλαστικά στοιχεία, που λειτουργούν ως προειδοποίηση για τα οχήματα που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Nike LunarGlide+4 Shield

Το Nike LunarGlide+4 Shield είναι ελαφρύ, και προσφέρει αντικραδασμική προστασία. Έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλο για κάθε αθλητή που θέλει να αντέχει στο κρύο και στην υγρασία. Οι τεχνολογίες Nike Lunarlon και Flywire συνδυάζονται και προσφέρουν εξαιρετική άνεση και εφαρμογή "σαν γάντι". Το σύστημα Dynamic Support της Nike παρέχει την ευστάθεια που χρειάζονται οι δρομείς χωρίς πρόσθετο βάρος.

Nike Free Run+3 Shield

Το Nike Free Run+ 3 Shield συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της φυσικής κίνησης με την ειδική προστασία από τη βροχή και το κρύο. Το υλικό BW2, το οποίο αποτελεί αποκλειστικότητα της Nike επιτρέπει τη συνένωση χωρίς ραφές, αυξάνοντας την αντοχή στο νερό και παρέχοντας μια αίσθηση άνεσης κατά τη διαδρομή. Επίσης, οι ειδικές ανακλαστικές επικαλύψεις διατηρούν το δρομέα ορατό και ασφαλή. Χάρη στην τεχνολογία Nike Dynamic Fit, το υπόδημα παρέχει εφαρμογή "σαν γάντι".

Nike Air Pegasus+29 Shield

Το Nike Air Pegasus παρέχει προστασία κατά το τρέξιμο το χειμώνα. Η εξαιρετικά ανακλαστική μεμβράνη, στην πίσω πλευρά του, βελτιώνει επίσης την αντοχή στο νερό και παραμένει ορατή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για πρόσθετη ασφάλεια, ενώ το Nike Zoom στη φτέρνα εξασφαλίζει χαμηλό προφίλ και αντικραδασμική προστασία με εξαιρετική απόκριση.

Η συλλογή υποδημάτων Nike Shield παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στο δρομέα που δεν είναι άλλη από την νίκη σε ένα χειμερινό αγώνα δρόμου.



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved