H απάντηση του Χρυσαυγίτη που τον είπαν Αλβανό
Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Βορειοηπειρώτης συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι Αλβανός!
Πρώτη είδηση και στην Αλβανία ο Χαΐδης με τον τίτλο «Ένας Αλβανός μεταξύ των ταραξιών της Χρυσής Αυγής».
Η είδηση ότι ο συλληφθείς συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την έφοδο στη λαϊκή του Μεσολογγίου είναι Αλβανός και όχι Βορειοηπειρώτης κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα τα blogs έχουν δημοσιεύσει τα στοιχεία του σχολιάζοντας παράλληλα πως το όνομά του δεν θυμίζει Ελλάδα μιας και τέτοια ονόματα έχουν -κατά τα δημοσιεύματα- μόνο Αλβανοί Καθολικοί και όχι ομογενείς Ορθόδοξοι Βορειοηπειρώτες.
Ο ίδιος δεν άντεξε τη σεναριολογία γύρω από το όνομα και την "αλβανική" καταγωγή του και αντέδρασε μέσω facebook!
"Λέγομαι Χαΐδης Ρομπέρτος γιος του Θωμά και της Αθηνάς εγγονός του Αντωνίου και της Σωτηρίας και τρισέγγονος του Αριστείδη και της Πηνελόπης. Γεννήθηκα στους Αγίους Σαράντα και μεγάλωσα στο χωριό Λούκοβο της Χειμμάρας, Ηπειρώτης με ιστορία 4000 χρονών. Όταν ήμουν στη ηλικία 1 χρόνων με εντολή εισαγγελέα βαφτίστηκα με αυτό το όνομα, όταν ήρθα στην Ελλάδα ζήτησα να βαφτιστώ ξανά και ο πνευματικός μου πατήρ Γεράσιμος (σήμερα 80 ετών) στο Αγρίνιο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά εμένα και την οικογένειά μου, μου είπε ότι δεν επιτρέπεται δεύτερη βάφτιση. Έκανα πρωταθλητισμό στην άρση βαρών σε επαγγελματικά επίπεδα, σπούδασα και πήρα 2 πτυχία πανεπιστημίου γεωπονίας και γυμναστικής ακαδημίας δούλεψα καθηγητής στο Δέλβινο. Όταν στην Αλβανία υπήρχε το κομουνιστικό καθεστώς ζήτησα πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με το αίτημα "είμαι εχθρός του κομουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας".
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr