Κλειδώνει κυβέρνηση για δύο χρόνια

Κλειδώνει κυβέρνηση για δύο χρόνια

Ο Κ. Χαρδαβέλλας μπαίνει στα παρασκήνια των πολιτικών επαφών. Απόψε το βράδυ ή το αργότερο αύριο πρωί, όπως αποκάλυψε πρώτο το newsbomb από χθες η χώρα αποκτά κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και συμμετοχή στο υπουργικό συμβούλιο προσώπων προσεκτικά διαλεγμένων από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τον ευρύτερο επιστημονικό κόσμο.

Για να δείτε την εκπομπή κάντε κλικ εδώ

Μετά από πολύωρες ζυμώσεις και συζητήσεις στο παρασκήνιο, η συμφωνία έχει στις βασικές της γραμμές επιτευχθεί μεταξύ των τριών κομμάτων, μία συμφωνία που έχει σαν πλατφόρμα:

Διετή τουλάχιστον παραμονή στην εξουσία της νέας κυβέρνησης, κοινή μετάβαση στις Βρυξέλλες μαζί με τον πρωθυπουργό και εκπροσώπων των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, αντίδραση με κάθε τρόπο στην οποιαδήποτε πιθανή εντολή της τρόικας για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Ποια είναι η βασική πλατφόρμα της συμφωνίας μεταξύ των τριών κομμάτων, πιθανά πρόσωπα για το υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης και ποιες θα είναι οι πρώτες της κινήσεις μετά την ορκωμοσία της θα αποκαλυφθούν απόψε στις 9 το βράδυ στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» της τηλεόρασης του newsbomb που παρουσιάζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Για να δείτε την εκπομπή κάντε κλικ εδώ



Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
George Best… of the Best
George Best… of the Best
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved