Πάγκαλος: «Μου πήραν τίτλο που δεν είχα»

Πάγκαλος: «Μου πήραν τίτλο που δεν είχα»

Ειρωνική, απαξιωτική και με περίεργους συνειρμούς ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην απόφαση του ΔΣΑ να του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του περί των αμοιβών τους σύμφωνα με το www.newsbomb.gr.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ερωτηθείς για την απόφαση, θυμήθηκε ότι είναι η δεύτερη φορά που διαγράφεται, καθώς επί δικτατορίας του αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και τότε, όπως είπε, ο Δικηγορικός Σύλλογος έσπευσε να τον διαγράψει.

Μάλιστα χαρακτήρισε κωμωδία την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, που του αφαίρεσε τον τίτλο, τον οποίο επίσης δεν ήξερε ότι κατείχε.

Συνεχίζοντας, σε ειρωνικό ύφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε την «ελπίδα» να μην του κόψουν και τη δικηγορική σύνταξη την οποία λαμβάνει….. αν κι έπαψε να δικηγορεί από το 1981, τασσόμενος, όπως είπε, υπέρ του ασυμβίβαστου με την πολιτική!

Διαβάστε περισσότερα για το «Πάγκαλος: Μου πήραν τίτλο που δεν είχα» στο Newsbomb.gr



Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Λούκασεν της Πάφου
Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Λούκασεν της Πάφου
Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved