Αυτός είναι ο οδηγός επιβίωσης αν είσαι ερωτευμένος με μία MILF!

Αυτός είναι ο οδηγός επιβίωσης αν είσαι ερωτευμένος με μία MILF!

Πριν της μιλήσεις, μάθε τι πρέπει να πεις!

Την είδες μπροστά σου και δεν πίστευες πως αυτή η 40άρα με τους γυμνασμένους ώμους και τους γλουτούς - πέτρα είναι μαμά ενός, δύο ή και τριών παιδιών. Η σεξουαλική της ενέργεια σε στοίχειωσε από την πρώτη στιγμή και έκανε όλες τις εικοσάρες με τα κοντά σορτς και την αθωότητα στο βλέμμα να απομακρύνονται από τις φαντασιώσεις σου…

Το να κάνει έχεις, όμως, ερωτική σχέση με μια μαμά ή όπως το λένε οι αμερικάνοι με μια MILF δεν είναι εύκολη υπόθεση… Αυτή η γυναίκα ξέρει τι θέλει (τις περισσότερες φορές), έχει εμπειρία στον ερωτικό τομέα και αφού έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της δεν έχει κανένα πρόβλημα να στείλει και εσένα με το πρώτο λάθος…

Αν την θέλεις πολύ σου δίνουμε έναν απλό οδηγό επιβίωσης για να την σαγηνεύσεις

  • Δεν ρωτάς ποτέ για τον λόγο του διαζυγίου της, αν απάτησε ή τον απάτησε, αν θα γυρίσει ποτέ στην αγκαλιά του πρώην άντρα της και τι διατροφή παίρνει.
  • Περιορίζεις τις ερωτήσεις σου για τα παιδιά της στα βασικά όπως: «πως τα λένε;», «πόσο χρονών είναι;» και αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση την ηλίθια ερώτηση «και πού είναι τώρα τα παιδιά;»
  • Δεν κανονίζεις συνάντηση μαζί της τελευταία στιγμή. Δεν μπορεί να βρει νταντά ότι ώρα γουστάρεις εσύ. Κάνε την πρόταση σου από νωρίς το μεσημέρι για το βράδυ για να βολέψει το πρόγραμμά της.
  • Μην κανονίσεις στα πρώτα ραντεβού να γνωρίσει την παρέα σου. Νιώθει αμήχανα καθώς δεν έχει διάθεση για να απαντήσει σε ερωτήσεις για την οικογενειακή της ζωή. Θέλει τον χρόνο της για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί σου.
  • Να είσαι πάντα ευθύς μαζί της και ποτέ μα ποτέ μην της ψέματα γιατί τα χρόνια της ως παντρεμένη την έκαναν πολύ έμπειρη στις αντρικές δικαιολογίες.
  • Και περνάμε στο κομμάτι του σεξ. Πρέπει να θυμάσαι πως είναι πιο έμπειρη από σένα και το ευαίσθητο σημείο της είναι το συναίσθημα! Δεν θα εντυπωσιαστεί από τα ακροβατικά σου νούμερα, αλλά από το πώς θα την κάνεις να αισθανθεί. Μετά από έναν διαζύγιο και μερικά χρόνια που έκανε σεξ τεχνικά το να βάλεις έξτρα συναίσθημα είναι πόντος για της μείνεις αξέχαστος.
  • Λατρεύει το τηλεφωνικό σεξ καθώς δεν μπορεί να βγει πολλά βράδια μέσα στην εβδομάδα, αλλά έχει και εκείνη αυξημένη λίμπιντο. Κάνε της παρέα τα βράδια με ερωτικά μηνύματα και τηλέφωνα που θυμίζουν τα αγαπημένα της Άρλεκιν!
  • Κάνε της κομπλιμέντα για το σώμα της. Μετά από δύο εγκυμοσύνες και πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο το να εκθειάσεις τις καμπύλες της είναι πιο ωραίο δώρο και από το κάμπριο που της πήρε ο σύζυγος στην πρώτη απιστία!

Αν τα τηρήσεις όλα αυτά δεν θα σε ξεχάσει ποτέ (γιατί χωρίς να σε στεναχωρήσουμε αυτή η σχέση δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια)!



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved