Δεν παίζει Δ’ Εθνική η Τεγέα

Δεν παίζει Δ’ Εθνική η Τεγέα

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Αρκαδίας, Τεγέα, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της.

Η διοίκηση του συλλόγου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στην Α’ Αρκαδίας, καθώς δεν διαθέτει γήπεδο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της Δ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Τεγέας:

«Ο Α.Ο. Τεγέας όπως όλοι γνωρίζουμε κατέκτησε το πρωτάθλημα Α΄ Ερασιτεχνικού Αρκαδίας την τελευταία ποδοσφαιρική περίοδο 2010-11,  και γι’ αυτό του παρέχεται η δυνατότητα να αγωνισθεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αλλά να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας για τους παρακάτω λόγους:

1. Ο Α.Ο. Τεγέας δεν διαθέτει γήπεδο κατάλληλο όπως απαιτεί η κατηγορία, γεγονός που οφείλεται στην αδυναμία της Ε.Π.Ο να κατασκευάσει το Ενωσιακό Νομαρχιακό γήπεδο στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας όπως είχε ανακοινώσει και για το οποίο φέρει την ευθύνη.

2. Το μέγεθος των οικονομικών απαιτήσεων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος είναι τέτοιο που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και διατεθεί από το Σωματείο μας, και ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

3. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε το "γνώθι σ’ αυτόν" και δεν είμαστε από εκείνα τα Σωματεία που ξεκινούν χωρίς προγραμματισμό και διασύρονται στην διάρκεια του Πρωταθλήματος λόγω αδυναμίας ανάληψης των υποχρεώσεών τους. Για το Σωματείο μας η φερεγγυότητα ήταν και είναι βασική προϋπόθεση.

4. Κατόπιν των τραγελαφικών γεγονότων που συμβαίνουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, ίσως αξίζει περισσότερο να ασχολείται  κάποιος μόνο με το καθαρά Ερασιτεχνικό Τοπικό Ποδόσφαιρο.

Έτσι η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής  Αρκαδίας και με τις εμπειρίες των επιτυχιών της (Κυπελλούχος 2009-10 & Πρωταθλήτρια  2010-11) με διαφορετικούς πλέον στόχους και φιλοσοφία θα προσπαθήσει να διατηρήσει μια ομάδα πρότυπο οργάνωσης Ερασιτεχνικού Σωματείου στην οποία οι ποδοσφαιριστές της, μια παρέα φίλων, θα παίζουν για την ευχαρίστηση τους χωρίς οικονομικά κίνητρα, κίνητρα τα οποία δεν βοηθούν κατά την γνώμη μας την προαγωγή του αθλήματος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην δύναμη του Σωματείου μας, εκτός κάποιων περιπτώσεων όπου δεν θα μπορούν να προσαρμοστούν με τη νέα φιλοσοφία και τους στόχους του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση παραμένει και συνεχίζει ενωμένη ώστε και φέτος να παρουσιάσει μια σοβαρή ομάδα και όχι μια ομάδα υπό διάλυση όπως μερικοί θέλουν να την παρουσιάσουν. Έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να διαχειρίζεται την τύχη της ομάδας και είναι αυτή που εγγυάται την συνέχεια της, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σεμνότητα και πίστη στους στόχους της».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved