Οι προτάσεις της Προποντίδας

Οι προτάσεις της Προποντίδας

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΣ Εύβοιας η Προποντίδα έκανε κάποιες προτάσεις για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

«Κύριε Πρόεδρε

Σας παρακαλούμε  όπως κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση εκτός ημερήσιας διάταξης να τεθούν προς συζήτηση τα  πιο κάτω θέματα - προτάσεις του Σωματείου μας.---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 1ον  Να γίνει  αναδιάρθρωση της Α2  κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ε  σε ένα  (1) όμιλο και της Β’ κατηγορίας σε τρείς (3) για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα  και οικονομική ανακούφιση των μικρότερων σωματείων.

ΘΕΜΑ 2ον  Να μη εγκρίνεται ίδρυση νέου Σωματείου τα επόμενα χρόνια αν δεν έχει  δικό του γήπεδο.

ΘΕΜΑ 3ον  Από την επόμενη  ποδοσφαιρική περίοδο να είναι  υποχρεωτική η συμμετοχή στη  βασική ενδεκάδα των ομάδων της Α1  Κατηγορίας Ενός  (1) ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 20 χρόνων και όχι τριών  (3)  , για να έχουμε καλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες και μικρότερη μετακίνηση ποδοσφαιριστών σε πολλή μικρή ηλικία.

ΘΕΜΑ 4ον  Οι διαιτητές των αγώνων να ορίζονται με κλήρωση και όχι με ορισμό μέσα από πίνακες αξιολόγησης  που θα   προτείνει η  αρμόδια ΕΟΔ  ΕΠΣΕ  και θα

εγκριθούν από την ΕΠΣΕ . Ανάλογα με την επίδοση των διαιτητών να επέρχεται τροποποίηση των πινάκων.

Επίσης να μην ορίζονται παρατηρητές διαιτησίας,  άτομα που δεν είχαν αξιόλογη παρουσία στο παρελθόν στην διαιτησία.

ΘΕΜΑ 5ον  Να ορίζονται  παρατηρητές αγώνων βάση πίνακα που θα ανακοινώσει η ΕΠΣΕ  και όπου θα περιλαμβάνονται εκτός των μελών της διοίκησης , άτομα αποδεκτά από τα Σωματεία και όχι παράγοντες ομάδων.

ΘΕΜΑ 6ον Να μην συμμετέχουν με τους ίδιους όρους σωματεία εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων που έχουν ιδρύσει σχολές ποδοσφαίρου στα παιδικά

πρωταθλήματα και σε πρώτη φάση να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Να πληρώνεται παράβολο συμμετοχής υποχρεωτικά στο  παιδικό πρωτάθλημα από όλες τις ομάδες και από τα έσοδα να καλύπτονται μετακινήσεις ομάδων πάνω από 30 χλμ. Στην 2η  φάση να συμμετέχουν μόνο οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και όχι όλοι όπως ίσχυε στα προηγούμενα πρωταθλήματα υποδομών.

ΘΕΜΑ 7ον  Να ιδρύσει η ΕΠΣΕ σχολή ποδοσφαίρου όπως προβλέπεται και από το καταστατικό της  στο Ενωσιακό γήπεδο , όπου θα λειτουργούν και τα νέα  γραφεία , για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών , με κατάλληλους προπονητές που θα επιλέξει και οι οποίοι δεν θα απασχολούνται σε σωματεία της και θα είναι και προπονητές των Μικτών ομάδων. Το κάθε παιδί θα πληρώνει μέχρι 25 ευρώ  ανάλογα και με την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του και τα έσοδα θα καλύπτουν λειτουργικές ανάγκες της ΕΝΩΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 8ον  Να εναρμονισθεί το καταστατικό  της ΕΝΩΣΗΣ και να τροποποιηθεί τουλάχιστον ο τρόπος σταυροδοσίας όπου έχει γίνει λάθος.

Είναι αντιδημοκρατικό να υποχρεώνεται ένα σωματείο να  ψηφίζει ΕΝΤΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!  και αν δεν το πράξει να βγαίνει  ΑΚΥΡΟ το ψηφοδέλτιο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Χαράλαμπος Κουσκούτης              Κωνσταντίνος Αφένδρας».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved