Κύπελλο Ανατολικής Αττικής: Πρώτο τρόπαιο για Θύελλα Ραφήνας

Κύπελλο Ανατολικής Αττικής: Πρώτο τρόπαιο για Θύελλα Ραφήνας

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Θύελλα Ραφήνας κατέκτησε το Κύπελλο Ανατ. Αττικής, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Κορωπίου «Α. Πρίφτης» ήταν συγκλονιστικό, με τους φίλους και των δύο ομάδων να αγωνιούν ως το τέλος. Οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3’ ο Αράπης κατάφερε να σκοράρει, γράφοντας το 1-0. Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ισορρόπησε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης.

Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» εντάθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Θύελλα να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 76’ η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τασόπουλου με δεύτερη κίτρινη, αλλά η ισορροπία αποκαταστάθηκε στο επόμενο λεπτό, όταν ο Αρκουμάνης του Ολυμπιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα.

Ως το τελευταίο σφύριγμα οι δύο ομάδες έψαξαν με πάθος το γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε και η Θύελλα Ραφήνας αναδείχτηκε Κυπελλούχος, στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό, επικρατώντας επί του περσινού κατόχου.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγγούλης): Κατσιούλης, Οικονόμου (46’ Αθανασόπουλος), Τσέλιος, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Αράπης, Ντόσκας (74’ Γεραγωτέλλης), Καζαντής (90+1’ Μαργιέτης) Κατσούγκρης, Δημοσπύρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Αντώνης Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης (51’ Ζυγούρης), Αρκουμάνης, Τσέλα, Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης (46’ Μουρούτης), Τσεβάς Χρ., Τσεβας Κ.



Παναθηναϊκός: Sold out ο αγώνας τίτλου με τον ΖΑΟΝ
Παναθηναϊκός: Sold out ο αγώνας τίτλου με τον ΖΑΟΝ
Ένα καταπράσινο πάρκο αναψυχής στο γήπεδο του Βοτανικού
Ένα καταπράσινο πάρκο αναψυχής στο γήπεδο του Βοτανικού
Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι ο Ντιομαντέ
Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι ο Ντιομαντέ
Σοκ στη Δανία: 19χρονος παίκτης της Μίντιλαντ μαχαιρώθηκε
Σοκ στη Δανία: 19χρονος παίκτης της Μίντιλαντ μαχαιρώθηκε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved